Ömür boyu öğretmenlik yapması yasaklandı

Ömür boyu öğretmenlik yapması yasaklandı
Ömür boyu öğretmenlik yapması yasaklandı
Bu içerik 1029 kez okundu.
Reklam

İngiltere’de bir skandal Doncaster kentinde lise öğretmeni olan Francoise adı bir seks skandalına karıştı ve ömür boyu öğretmenlik yapması yasak edildi. 45. Yaşın da olan Francosie Jenkins adlı öğretmenin öğretmenlik yapması yasaklandı. Olayın yaşandığı esnada evli bir çocuk annesi olduğunu söyleyen kadın 2007 yılında 18 yaşın da bir kız öğrenci ile lise balosunda yakınlık kurduk.

Kıza içki içirdikten sonra eve gidip öğretmen bir erkek ile beraber genç kızla cinsel ilişkiye girdi. Bu yaşanan olayın sonrasın da söz konusu erkeğin sessiz kalması okuldakilere herhangi bir şey anlatmaması için 13 bin sterlin para aldı. Kız çocuğu ile cinsel ilişkisi iki yıl devam eden öğretmen bir gün kızı iki erkek ile ve aynı zamanda kendisi ile beraber olmaya zorladı. Kimliği söylenmeyen kız öğrenci hamile kalmaktan korktuğunu erkekler ile beraber olmak istemediğini öğretmene söyledi.

Bu olayın kız öğrenci dayanamayıp okula anlattı ve korkunç olay meydana çıktı. Kadın öğretmen öğrencinin kişisel bilgilerine okul sistemine girip ulaşmış baloda kızla bu nedenle yakınlaşmış. Kız öğrenci bu yaşanan olayların Nisan 2007 tarihin de başladığını ve iki yıl sürdüğünü anlattı. Kadın öğretmen hakkın da iş hayatın da ki bağlantılarını kötüye kullandığı amacı ile ömür boyu öğretmenlik yapması yasak edildi. öğretmen hakkında soruşturma sürüyor.

Reklam
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Penceremden Göz Göze Ne Zaman Yayınlanacak?, Çıkacak ve Gelecek? 2023
Penceremden Göz Göze Ne Zaman Yayınlanacak?, Çıkacak ve Gelecek? 2023
Tecno Spark 10 Pro
Tecno Spark 10 Pro "PUBG Mobile" Kaç FPS Veriyor? 2023