Aydın’da silahlı kavga

Aydın’da silahlı kavga
Aydın’da silahlı kavga
Bu içerik 1213 kez okundu.
Reklam

Aydın’da silahlı kavga

Aydın Germencik ilçesinde meydana gelen olayda 2 düşman grup arasında bir kavga yaşandı. Husumetli olan 2 grup arasında çıkan kavgada 2 grup karşı karşıya geldiği anda silahlar çekildi ve ortalık savaş alanına döndü. Bir anda birbirlerine ateş etmeye başlayanlar arasında olan kavgada 1 kişi hayatını kaybederken 7 kişi de yaralandı.

2 grup arasında yaşandı

2 grup arasında olan kavgada elde edilen bilgilere bakıldığı zaman düşman gruplar İstasyon Mahallesi Şehit Necati Avcı Caddesi'nde  karşı karşıya geldiler. İlk önce tartışma ile başlayan bu olay sonrasında pompalı tüfeklerin çekilmesi ile devam etti. Kavga sonunda ise 1 ölü 7 yaralı oldu.

Kavgada yaralanan ve ölen

Kavgada yaralanan kişiler ise Kavgada Reşat A., Yunus A., Taner A., Kadir Ç., Hasan A., Songül D., Yaşar K. ve Halil D.  Adındaki kişiler oldu. Çevrede olanlar hemen olayı görür  görmez polise ve acil ekiplerine haber verdi. Acil ekipleri olay yerine vardığı zaman yukarıda yaralı olarak bahsettiğimiz isimleri hastaneye sevk ettiler. O sırada olay yerinde inceleme yapmaya başlayan polis olayı inceliyor. Yaralı olarak getirilen Halil D. Maalesef kurtarılamadı. 

Reklam
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Penceremden Göz Göze Ne Zaman Yayınlanacak?, Çıkacak ve Gelecek? 2023
Penceremden Göz Göze Ne Zaman Yayınlanacak?, Çıkacak ve Gelecek? 2023
Tecno Spark 10 Pro
Tecno Spark 10 Pro "PUBG Mobile" Kaç FPS Veriyor? 2023