Pavyon önündeki cinayet güvenlik kamerasında.

MALATYA’da kira anlaşmazlığı nedeniyle işlenen cenayetin güvenlik kamerası görüntüleri ortaya çıktı

Pavyon önündeki cinayet güvenlik kamerasında.
Pavyon önündeki cinayet güvenlik kamerasında.
Bu içerik 981 kez okundu.
Reklam

MALATYA’da kira anlaşmazlığı nedeniyle işlenen cenayetin güvenlik kamerası görüntüleri ortaya çıktı. Pavyon işletmecisi Mehmet Emre Taştepe'yi  tabancayla öldürmekten tutuklanan Murat K.'nın, sabah saat 05.00 sıralarında elinde silah pavyon önüne gelişi bu görüntülerde yer alıyor.


Malatya'nın Battalgazi İlçesi'ndeki Cezmi Kartay Caddesi’nde pavyon sahibi 43 yaşındaki Murak K., günlüğü 700 liraya kiraya verdiği işletmeci 42 yaşındaki Mehmet Emin Taştepe ile kiranın ödenmediği iddiasıyla anlaşmazlığa düştü. Geçen 18 Eylül günü de sabaha karşı payvon önünde çıkan kavgada Murat K., iddiaya göre  işletmeci  Mehmet Emin Taştepe'yi vurdu. Mehmet Emre Taştepe, olay yerinde yaşamını yitirirken Murat K. ile birlikte arkadaşları H.Y. , B.T. ve Ş.K. giözaltıa alındı ve sorgularının ardından sevk edildikleri adleyide tutuklandı.


GÜVENLİK KAMERA GÖRÜNTÜLERİ


Cinayetle ilgili davanın görülmesi sırasında, güvenlik kamerası görüntüleri ortaya çıktı. Görüntülerde, sabaha karşı saat 05.00 sırlarında Murat K. elinde tabancayla pavyon önüne geliyor. Mehmet Emre Taştepe ise elinde pompalı tüfekle dışarı çıkıyor.


Murat K. tabancayla ateş ederken, Mehmet Emre Taştepe de pompalı tüfekle ateş ediyor.  Bu sırada dengesini kaydep elindeki pompalı tüfeği düşürünce kaçmaya başlayan Taştepe'ye arkadısından 2 el daha ateşy eden Murat K., onu öldürüyor.

 

 

Reklam
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Penceremden Göz Göze Ne Zaman Yayınlanacak?, Çıkacak ve Gelecek? 2023
Penceremden Göz Göze Ne Zaman Yayınlanacak?, Çıkacak ve Gelecek? 2023
Tecno Spark 10 Pro
Tecno Spark 10 Pro "PUBG Mobile" Kaç FPS Veriyor? 2023