Jandarma organizatörleri suçüstü yakaladı

ANTALYA İl Jandarma Komutanlığı ekiplerinin yaptığı çalışma sonucu Suriyeli 16 kaçak ile onları yasadışı yollardan yurtdışına çıkarmaya çalıştığı tespit edilen 2 organizatör suçüstü yakalandı

Jandarma organizatörleri suçüstü yakaladı
Jandarma organizatörleri suçüstü yakaladı
Bu içerik 856 kez okundu.
Reklam

ANTALYA İl Jandarma Komutanlığı ekiplerinin yaptığı çalışma sonucu Suriyeli 16 kaçak ile onları yasadışı yollardan yurtdışına çıkarmaya çalıştığı tespit edilen 2 organizatör suçüstü yakalandı.

Antalya İl Jandarma Komutanlığı'na bağlı ekipler, göçmen kaçakçılığı ve yasadışı çıkış olaylarına yönelik yürütülen çalışma kapsamında, kaçakların yurtdışına çıkışına aracılık ettiği belirlenen organizatörleri takibe aldı. Jandarma 8 Şubat günü organizatör olduğu tespit edilen M.Ç. ve A.K.'yi Kaş'a bağlı Boğazcık Mahallesi Gelibolu mevkiinde 9'u kadın Suriyeli 16 kaçağı yasadışı yollardan Yunanistan'a götürmeye hazırlandıkları sırada suçüstü yakaladı. Operasyon kapsamında minibüs ve otomobille 40 can yeleği ve 7 bot şişirme pompası da ele geçirildi.

Yakalanan kaçaklar hakkında gerekli adli ve idari işlemler tamamlandıktan sonra İl Göç İdaresi Müdürlüğü koordinesinde kayıt altına alındıkları illere gönderilmesi sağlandı. Gözaltına alınan iki organizatör ise çıkarıldıkları mahkemece tutuklandı.

 



 

Reklam
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Penceremden Göz Göze Ne Zaman Yayınlanacak?, Çıkacak ve Gelecek? 2023
Penceremden Göz Göze Ne Zaman Yayınlanacak?, Çıkacak ve Gelecek? 2023
Tecno Spark 10 Pro
Tecno Spark 10 Pro "PUBG Mobile" Kaç FPS Veriyor? 2023