Çiftlik bekçisini, eski bekçi öldürmüş.

ADANA'da bekçilik yaptığı çiftlik evinde satırla öldürülmüş olarak bulunan 61 yaşındaki Yusuf Bolat'ın katil zanlısının, eski bekçi 52 yaşındaki Raşat Konaç olduğu ortaya çıktı

Çiftlik bekçisini, eski bekçi öldürmüş.
Çiftlik bekçisini, eski bekçi öldürmüş.
Bu içerik 805 kez okundu.
Reklam

ADANA'da bekçilik yaptığı çiftlik evinde satırla öldürülmüş olarak bulunan 61 yaşındaki Yusuf Bolat'ın katil zanlısının, eski bekçi 52 yaşındaki Raşat Konaç olduğu ortaya çıktı. Yakalanan Konaç, "Patron 5 bin lira alacağımı vermeyince çiftlikteki kasayı açmak isterken bekçi beni yakaladı. Çıkan kavgada öldürdüm" dedi.


Merkez Yüreğir İlçesi'nin Havutlu Mahallesi'ndeki Sedat Aslan'a ait çiftliğin bekçisi Yusuf Bolat dün sabah başına satırla vurularak öldürülmüş olarak bulundu. Çiftlikteki 01 TK 003 plakalı kamyonetin yakıldığı çelik para kasasının da soyulmak istendiği olayla ilgili geniş çaplı soruşturma başlatan polis, çiftlik sahibi Sedat Aslan'ın ifadesini aldı. Aslan, cinayete kurban giden Yusuf Bolat'ın bir kaç ay önce işe başladığını, eski bekçi Raşat Konaç'tan şüphelendiğini söyledi.


KASAYI AÇMAYA ÇALIŞIRKEN YAKALANDI


Bu bilgi üzerine harekete geçen polis, eski bekçi Raşat Konaç'ı Sarıhamzalı Mahallesi'nde yakaladı. Elinden yaralı olan Konaç, tedavisi yapıldıktan sonra gözaltına alındı. Emniyet Müdürlüğü'nde suçunu itiraf eden Konaç'ın ifadesinde, "Yıllarca çiftlikte bekçilik yaptım. 5 bin lira alacağım vardı, beni işten çıkardı. Paramı da vermedi. Paramı istemek için Sedat Aslan'ın yanına gittim, kovdu. Ben de akşam çiftliğe gittim. Kasayı açmaya çalışırken, bekçi beni gördü. Tartıştık, bıçak vardı, bana saldırdı elimden yaralandım. Sandalye ile kafasına vurup bayılttım. Sonra el ve ayaklarını bağlayıp, portakal bahçesine taşıdım. Kafasına da satırla vurarak öldürdüm. Kasayı açamayınca intikam için aracı ateşe verip ayrıldım" dediği bildirildi.
Katil zanlısı ifadesinin ardından adliyeye sevk edildi.

 

 

Reklam
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Penceremden Göz Göze Ne Zaman Yayınlanacak?, Çıkacak ve Gelecek? 2023
Penceremden Göz Göze Ne Zaman Yayınlanacak?, Çıkacak ve Gelecek? 2023
Tecno Spark 10 Pro
Tecno Spark 10 Pro "PUBG Mobile" Kaç FPS Veriyor? 2023