Rize sahilinde kumsalda 2 ceset bulundu

RİZE’ de 3 kişi deniz kıyısında yerde hareketsiz yatarken bulundu. Üzerlerinden kimlik çıkmayan 2 erkeğin öldüğü, üçüncü kişi olan Hüseyin B.'nin ise uyuşturucu madde kullandığı ve kriz geçirdiği belirlendi.

Rize sahilinde kumsalda 2 ceset bulundu
Rize sahilinde kumsalda 2 ceset bulundu
Bu içerik 823 kez okundu.
Reklam

RİZE’ de 3 kişi deniz kıyısında yerde hareketsiz yatarken bulundu. Üzerlerinden kimlik çıkmayan 2 erkeğin öldüğü, üçüncü kişi olan Hüseyin B.'nin ise uyuşturucu madde kullandığı ve kriz geçirdiği belirlendi. 

Sabah saatlerinde sahilde spor yapan bazı kişilerin, İtfaiye Müdürlüğü binası arkasında deniz kıyısında 3 kişinin yerde hareketsiz yattığı ihbarı üzerine polis belirtilen yere gitti. Yapılan incelemede üzerlerinden kimlik çıkmayan 2 kişinin ölmüş olduğu, Hüseyin B.’nin ise kriz geçirdiği belirlendi. Sağlık ekiplerinin müdahalesinin ardından Rize Devlet Hastanesi’ne kaldırılarak tedavi altına alınan ve uyuşturucu madde kullandığı iddia edilen B.’nin durumunun ağır olduğu belirtildi.

Bu arada, olay yerinde Cumhuriyet Savcısının nezaretinde inceleme yapan polis ekipleri, 2 erkek cesedinden birinin başında yara izleri olduğunu saptadı. Olay yeri incelemesinin ardından cesetler otopsi için Trabzon Adli Tıp Kurumuna gönderildi. Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

Reklam
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Penceremden Göz Göze Ne Zaman Yayınlanacak?, Çıkacak ve Gelecek? 2023
Penceremden Göz Göze Ne Zaman Yayınlanacak?, Çıkacak ve Gelecek? 2023
Tecno Spark 10 Pro
Tecno Spark 10 Pro "PUBG Mobile" Kaç FPS Veriyor? 2023