Avustralya Başbakanı Turnbull: Bu saldırı şeytanın işi

Avustralya Başbakanı Malcolm Turnbull, Paris saldırılarının ardından, Fransız halkına destek mesajı gönderdi: "Paris’teki saldırı şeytanın işi. Düşüncelerimiz ve dualarımız sizlerle."

Avustralya Başbakanı Turnbull: Bu saldırı şeytanın işi
Avustralya Başbakanı Turnbull: Bu saldırı şeytanın işi
Bu içerik 574 kez okundu.
Reklam
Avustralya Başbakanı Malcolm Turnbull, Paris saldırılarının ardından, Fransız halkına destek mesajı gönderdi: ″Paris’teki saldırı şeytanın işi. Düşüncelerimiz ve dualarımız sizlerle.″

Avustralya’nın Fransız halkının yanında olduğunu belirten Turnbull, ″Fransa’da, Avustralya’da ve dünyanın her yerinde, Fransız halkı ve terörizme karşı özgürlük savaşı veren herkesle omuz omuzayız. Fransızlarla birlikte bizlerin de kalbi kırıktır.″ dedi.

G20 Zirvesi için Türkiye’ye gitmeden önceki son durağı olan Almanya’nın başkenti Berlin’de bir açıklama yapan Turnbull, ″Avustralya Federal Polis Teşkilatı ve Avustralya istihbarat ve güvenlik yetkilileriyle bir görüşme yaptık. Paris saldırılarının ardından şu an için, Avustralya açısından alınan tedbirlere ilave bir önlem alınmasını düşünmüyoruz.″ dedi.

Öte yandan Avustralya Dışişleri Bakanı Julie Bishop Fransız meslektaşlarıyla temasa geçerek, olası bir ihtiyaç halinde, Avustralya’nın her türlü yardıma hazır olduğu mesajını verdi. Bishop, ″Fransız halkıyla dayanışma içindeyiz. Bu korkunç ve yıkıcı saldırıyı şiddetle kınıyoruz.″ dedi.

Avustralya Genel Valisi Peter Cosgrove da bir açıklama yaparak, terör saldırısından duyduğu üzüntüyü paylaştı. Cosgrove, ″Avustralyalılar olarak pek çok masum insanın hayatlarının kaybetmiş olmasından dolayı büyük bir üzüntü içindeyiz. Fransız ve Avustralya halkları olarak böyle zor zamanlarda birlikte olduk. Bu bugün de aynıdır. Barışçıl yaşamı sekteye uğratan bu türden bütün saldırıları olabilecek en şiddetli şekilde kınıyoruz.″ dedi.
CİHAN
Reklam
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Penceremden Göz Göze Ne Zaman Yayınlanacak?, Çıkacak ve Gelecek? 2023
Penceremden Göz Göze Ne Zaman Yayınlanacak?, Çıkacak ve Gelecek? 2023
Tecno Spark 10 Pro
Tecno Spark 10 Pro "PUBG Mobile" Kaç FPS Veriyor? 2023