Kanser hastası Dilara'ya moral oldular.

Almanya'nın Essen kentinde yaşayan Fidanboy ailesinin kanser hastası kızları Dilara için, moral gecesi düzenlendi

Kanser hastası Dilara'ya moral oldular.
Kanser hastası Dilara'ya moral oldular.
Bu içerik 2809 kez okundu.
Reklam

Almanya'nın Essen kentinde yaşayan Fidanboy ailesinin kanser hastası kızları Dilara için, moral gecesi düzenlendi.


Essen şehrinde yaşayan Emine ile Mehmet Fidanboy çiftinin dört çocuğundan ikincisi olan 19 yaşındaki Dilara Fidanboy'a, Eylül 2015 tarihinde pankreas kanseri teşhisi kondu. Essen Uniklinikum Hastanesinde tedavi gören ve bir süre sonra pankreasının yarısı ve dalağı alınmak zorunda kalınan Dilara Fidanboy, çok istediği üniversite eğitimini hastalığı nedeniyle meslek eğitimi olarak değiştirmek zorunda kaldı. Hastanede sık sık terapi gören Dilara Fidanboy'un peşini bırakmayan amansız hastalık, genç kızın bağırsaklarına da sıçradı. Bir yandan ağır terapi gören, bir yandan da yaşama sımsıkı sarılmaya çalışan Dilara Fidanboy'un bu azmi, kendisini görenlerin büyük taktidirini kazanıyor.

DİLARA'NIN YÜZÜ GÜLSÜN DİYE EĞLENCE DÜZENLEDİLER

Ağır kanser hastalığı ile yaşam mücadelesi veren Dilara Fidanboy'a, ailesi, bir grup müzisyen ve Oberhausen kentinde bulunan Umut Yolu Derneği ile birlikte bir moral gecesi tertipledi. Essen'de bulunan ve gece için ücret talep etmeyen Prenses Düğün Salonu'nda gerçekleştirilen moral sex hikayesi gecesine Dilara Fidanboy, duvağı olmayan gelinliği andıran beyaz bir elbise ile geldi. Moral gecesine ücret almadan katılan Suna Gül, Davut Manço, Gökhan Erol, Prens Erkan Serçe, Gökhan Tatlı, Özlem Özçelik ve Oğuz gibi Almanya sahnelerinin tanınmış sesleri, Dilara Fidanboy için sahne aldı. Sanatçıların müziklerine eşlik eden ve adeta yerinde duramayan Dilara Fidanboy, dans etti, köçek oynadı ve halay tepti. Hastalığı bir an olsun unutan Dilara Fidanboy, kendisi için salonu tıka basa dolduran akrabaları ve arkadaşlarıyla doyasıya eğlendi.

SALON TIKA BASA DOLDU

Kanser hastası Dilara Fidanboy için düzenlenen moral gecesine, Essen ve çevresinden yaklaşık beş yüz vatandaş katıldı. Gecenin gerçekleşmesinde büyük katkıları olan Umut Yolu Derneği'nin Başkanı Aynur Çelikdöven ve yönetim kurulu arkadaşları sahneye davet ettikleri Dilara Fidanboy'a, Hollanda'da beş günlük bir tatil hediye etti. Tatil rezervasyonunu Aynur Çelikdöven, bir çiçekle Dilara Fidanboy'a taktim etti.

Reklam
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Penceremden Göz Göze Ne Zaman Yayınlanacak?, Çıkacak ve Gelecek? 2023
Penceremden Göz Göze Ne Zaman Yayınlanacak?, Çıkacak ve Gelecek? 2023
Tecno Spark 10 Pro
Tecno Spark 10 Pro "PUBG Mobile" Kaç FPS Veriyor? 2023