Başbakan Davutoğlu Londra'da.

BAŞBAKAN Ahmet Davutoğlu, çalışma ziyaretinde bulunmak üzere İngiltere'nin başkenti Londra'ya geldi

Başbakan Davutoğlu Londra'da.
Başbakan Davutoğlu Londra'da.
Bu içerik 1115 kez okundu.
Reklam

BAŞBAKAN Ahmet Davutoğlu, çalışma ziyaretinde bulunmak üzere İngiltere'nin başkenti Londra'ya geldi.

Başbakan Davutoğlu'nu, Londra Stansted Havalimanında, Türkiye'nin Londra Büyükelçisi Abdurrahman Bilgiç, Başkonsolos Emirhan Yorulmazlar karşıladı.

Başbakan Davutoğlu ile eşi Sare Davutoğlu ile birlikte Başbakan yardımcıları Mehmet Şimşek ve Lütfi Elvan, Ekonomi Bakanı Mustafa Elitaş, Maliye Bakanı Naci Ağbal ve AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mehdi Eker de Londra'ya geldi.

İngiltere Başbakanı David Cameron ile de bir araya gelecek olan Davutoğlu'nun temaslarında, IŞİD ile mücadele, mülteci krizi, Kıbrıs'taki müzakere süreci ve ikili ilişkiler hakkında konuşması planlanıyor.

BAŞBAKAN CAMERON İLE GÖRÜŞECEK

Başbakan Davutoğlu, İngiliz mevkidaşı Cameron ile bir araya gelecek. İki başbakan, görüşme sonrası ortak bir basın toplantısı düzenleyecek.

Davutoğlu, ayrıca Bank of America Merrill Lynch'in düzenlediği 16. Türkiye Yatırım Konferansı'nın açılış konuşmasını da yapacak ve Türk işadamlarıyla bir araya gelecek. Davutoğlu temasların son gününde salı günü, İngiltere'nin önde gelen düşünce kuruluşu Chatham House'da yuvarlak masa toplantısına katılacak.

()

 

Reklam
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Penceremden Göz Göze Ne Zaman Yayınlanacak?, Çıkacak ve Gelecek? 2023
Penceremden Göz Göze Ne Zaman Yayınlanacak?, Çıkacak ve Gelecek? 2023
Tecno Spark 10 Pro
Tecno Spark 10 Pro "PUBG Mobile" Kaç FPS Veriyor? 2023