Gölbaşı'nda tuzlama çalışmaları sürüyor

ADIYAMAN'ın Gölbaşı İlçesi'nde belediye ekipleri tarafından kar yağışının ardından buzlanmaların önlenmesi amacıyla tuzlama çalışması sürüyor

Gölbaşı'nda tuzlama çalışmaları sürüyor
Gölbaşı'nda tuzlama çalışmaları sürüyor
Bu içerik 924 kez okundu.
Reklam

ADIYAMAN'ın Gölbaşı İlçesi'nde belediye ekipleri tarafından kar yağışının ardından buzlanmaların önlenmesi amacıyla tuzlama çalışması sürüyor.

İlçede önceki günden bu yana etkili olan kar yağışı nedeniyle kapanan yol ve kaldırımları oluşan buzlanmanın önüne geçebilmek için ilçe merkezinde tuzlama ve kar temizliği devam ediyor. Vatandaşların olumsuz hava şartlarından en az şekilde etkilenmesi için önlemlerini arttıran belediye ekipleri, ilçe merkezindeki yollarda çalışmalar yaptı. Cadde ve sokaklarda kar temizliği ve buzlanmayı önleyici tuzlama çalışmaları gerçekleştiren ekipler, kaldırımlardaki kar ve buzları da temizledi.

Belediye Başkanı Yusuf Özdemir, kar yağışıyla birlikte temizlik çalışmalarına başladıklarını ve çalışmalara aralıksız devam ettiklerini belirterek, şöyle konuştu:

"Kar yağışının başlamasından hemen sonra oluşturulan 4 ayrı ekip ile temizlik ve tuzlama çalışmasına başlayan belediyemiz, karın etkisini arttırması ile çalışmalarına yoğunluk vermiştir. Karın etkisini gösterdiği saatten bu yana aralıksız çalışmalarını sürdüren ekiplerimiz, gün içerisinde de şehir merkezindeki cadde ve sokaklarda kar küreme ve tuzlama çalışmaları yaparak yolları trafiğe açık tutmaya çalıştı. Gölbaşı Belediyesi olarak, halkımızın mağduriyetini en aza indirmek için çalışmalarımız aralıksız sürdürülüyor."

 

Reklam
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Penceremden Göz Göze Ne Zaman Yayınlanacak?, Çıkacak ve Gelecek? 2023
Penceremden Göz Göze Ne Zaman Yayınlanacak?, Çıkacak ve Gelecek? 2023
Tecno Spark 10 Pro
Tecno Spark 10 Pro "PUBG Mobile" Kaç FPS Veriyor? 2023