Zabıta ve itfaiyecilere mesai zammı

KIRIKKALE Belediye Meclisi'nin 2016 yılı ilk meclis toplantısı, Belediye Başkanı Mehmet Saygılı başkanlığında gerçekleştirildi

Zabıta ve itfaiyecilere mesai zammı
Zabıta ve itfaiyecilere mesai zammı
Bu içerik 689 kez okundu.
Reklam

KIRIKKALE Belediye Meclisi'nin 2016 yılı ilk meclis toplantısı, Belediye Başkanı Mehmet Saygılı başkanlığında gerçekleştirildi. Belediye meclis üyeleri, başkan yardımcıları ve birim müdürlerinin katılımı ile gerçekleştirilen toplantıda 8 gündem maddesi okunarak karara bağlanırken, zabıta ve itfaiyecilerin mesailerine zam kararı alındı.


Belediye Başkanı Mehmet Saygılı´nın oturumu açmasıyla birlikte meclis toplantısında toplam 8 madde görüşüldü. Toplantı bir önceki aya ait karar özetinin okunup oylanması ile başladı. Ardından asansör denetim ücreti belirlenerek Belediye meclis üyelerinin oylamasına sunuldu. Toplantıda, denetim komisyonuna gizli oyla Sıtkı Arifoğlu, İsmigül Selamoğlu, Halil Karataş, Türker Babacan ve Mehmet Mertcan seçildi. Zabıta ve İtfaiye personelinin fazla çalışma ücreti brüt 309 TL olarak belirlenerek sözleşmeli personellerin ücretinin belirlenmesi oylamaya sunuldu. Ayrıca imar plan tadilat talepleri, imar tadilat komisyonuna havale edilerek, komisyondan gelen imar plan tadilatları görüşülerek oybirliği ile kabul edildi.

 

Reklam
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Penceremden Göz Göze Ne Zaman Yayınlanacak?, Çıkacak ve Gelecek? 2023
Penceremden Göz Göze Ne Zaman Yayınlanacak?, Çıkacak ve Gelecek? 2023
Tecno Spark 10 Pro
Tecno Spark 10 Pro "PUBG Mobile" Kaç FPS Veriyor? 2023