Afyonkarahisar'da koruyucu aile bekleyen 74 çocuk var

AFYONKARAHİSAR Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Alper Sezer, "Çocuk evlerimizde sevgi dolu ve güvenli bir aile ortamı bekleyen halen 74 çocuğumuz vardır" dedi

Afyonkarahisar'da koruyucu aile bekleyen 74 çocuk var
Afyonkarahisar'da koruyucu aile bekleyen 74 çocuk var
Bu içerik 728 kez okundu.
Reklam

AFYONKARAHİSAR Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Alper Sezer, "Çocuk evlerimizde sevgi dolu ve güvenli bir aile ortamı bekleyen halen 74 çocuğumuz vardır" dedi.

Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü, Park Afyon Alışveriş Merkezi'nde, 'koruyucu aile' kavramına dikkati çekmek amacıyla stant açtı. Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Alper Sezer, "Bakanlığımızın aile odaklı temel hizmetlerimizden birisi olan koruyucu aile hizmeti, çeşitli nedenlerle öz ailesi yanında bakımları bir süre için sağlanamayan çocuklarımızın kendi aile ortamında eğitim, bakım ve yetiştirilme sorumluluğunu kısa veya uzun süreli olarak ücretli veya gönüllü statüde, hissettikleri toplumsal sorumluluğu gösterebilen uygun aile ya da kişiler tarafından sağlanmaktadır" dedi.

AİLE ORTAMI SAĞLAYALIM

Afyonkarahisar'da 59 korucuyu aile yanında 66 çocuğun bulunduğunu kaydeden Alper Sezer, "Bunun yanı sıra çocuk evlerimizde sevgi dolu ve güvenli bir aile ortamı bekleyen halen 74 çocuğumuz vardır. Bu çocuklarımız için hoşgörülü, sabırlı, güvenli ve şefkatli bir ortam sağlayabilecek, en az ilkokul düzeyinde eğitim almış, 22- 65 yaş arası, düzenli geliri bulunan, sevgisi ile bir çocuğun hayatında fark oluşturmak isteyen ailelere ihtiyaç duymaktayız" diye konuştu.

 



 

Reklam
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Penceremden Göz Göze Ne Zaman Yayınlanacak?, Çıkacak ve Gelecek? 2023
Penceremden Göz Göze Ne Zaman Yayınlanacak?, Çıkacak ve Gelecek? 2023
Tecno Spark 10 Pro
Tecno Spark 10 Pro "PUBG Mobile" Kaç FPS Veriyor? 2023