Bağbaşı Yaylası'nda kar keyfi

DENİZLİ Büyükşehir Belediyesi'nce hizmete açılan 1500 metre rakımlı Bağbaşı Yaylası, dünkü kar yağışının ardından beyaza büründü

Bağbaşı Yaylası'nda kar keyfi
Bağbaşı Yaylası'nda kar keyfi
Bu içerik 646 kez okundu.
Reklam

DENİZLİ Büyükşehir Belediyesi'nce hizmete açılan 1500 metre rakımlı Bağbaşı Yaylası, dünkü kar yağışının ardından beyaza büründü. Vatandaşlar teleferikle yaylaya ulaşarak karla kaplı manzaranın keyfini çıkardı.


Denizli Büyükşehir Belediyesi'nin hizmete açtığı günden bu yana yoğun ilgi gören Teleferik ve Bağbaşı Yaylası, dünkü kar yağışıyla beyaz örtü ile kaplandı. Denizli'ye düşen yılın ilk karını görmek için yaylaya çıkanlar, kent merkezine yağmayan karın tadını yaylada çıkardı. Kar kalınlığının yer yer 15 santimetreyi bulduğu yaylada, kartpostallık görüntüler ortaya çıktı.


Denizli'ye düşen yılın ilk karının keyfini sürmek isteyenler, yaylaya akın etti. Beyaz örtü ile kaplanan yaylaya çıkanlar sık sık eşsiz manzarayı görüntüledi. Yakınları ile yaylaya gelerek kartopu oynayan ve kardan adam yapan çocukların mutluluğu da fotoğraf karelerine yansıdı. Şehrin stresi ve gürültüsünden kurtulmak ve karın tadını çıkarmak için Bağbaşı Yaylası'nı tercih eden Denizlililer, yayla havasını teneffüs ederken; diğer yandan kışın güzelliklerinin keyfini sürdü. Öte yandan; kar yağışının ardından ortaya çıkan gökkuşağı, muhteşem manzarayla bütünleşince hayran bıraktı.


CAZİBE MERKEZİ OLDU


Hizmete girdiği günden bu yana yüzbinlerce kişiyi ağırlayan Teleferik ve Bağbaşı Yaylası'nın Denizli'ye farklı bir hava kattığını belirten AK Partili Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, "Teleferik sayesinde bölgenin cazibe merkezi olduk. Çevre iller Denizli'ye imrenerek bakıyor. Vatandaşlarımızdan bize geri dönüşler çok olumlu. İlginin her geçen gün artması bizim için ayrı bir mutluluk kaynağı oldu" dedi.



  

 

Reklam
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Penceremden Göz Göze Ne Zaman Yayınlanacak?, Çıkacak ve Gelecek? 2023
Penceremden Göz Göze Ne Zaman Yayınlanacak?, Çıkacak ve Gelecek? 2023
Tecno Spark 10 Pro
Tecno Spark 10 Pro "PUBG Mobile" Kaç FPS Veriyor? 2023