Kaş Belediyesi'nde yılın ilk meclisi yapıldı

KAŞ Belediyesi'nin 2016 yılı ilk meclis toplantısı yapıldı

Kaş Belediyesi'nde yılın ilk meclisi yapıldı
Kaş Belediyesi'nde yılın ilk meclisi yapıldı
Bu içerik 625 kez okundu.
Reklam

KAŞ Belediyesi'nin 2016 yılı ilk meclis toplantısı yapıldı.

Kaş Belediye Meclisi'nin ocak ayı olağan toplantısı yapıldı. Belediye Başkanı Halil Kocaer görüşmeler öncesi 2016 yılına ilişkin, "Barışın, refahın ve başarının sağlandığı bir yıl olsun. En büyük dileğim terörün sona ermesi, şehitlerin gelmediği, anaların ağlamadığı bir yıl olsun" dedi.

Daha sonra gündem maddelerine geçildi. Denetim Komisyonu'na üye seçiminin yapıldığı mecliste bu göreve Ak Partili Ahmet Akdeniz, CHP'li Mehmet Nazif Karacan ve MHP'li Mustafa Özen seçildi. Denetim Komisyonu üyelerine 102 lira huzur hakkı ödenmesi kararlaştırıldı.

Belediye bünyesinde bir Muhtarlar Müdürlüğü kurulması ve memurlara belediye bünyesindeki norm kadroların verilmesi önerisi ise oybirliği ile ertelendi. Fen İşleri Müdürlüğü için 2016 yılında ek bütçe yapılması ve ASAT Genel Müdürlüğü'ne, Kaş Belediyesi'nin Kınık Hizmet Binası'nda yer tahsisi isteği oybirliği ile kabul edildi. 2016 yılında belediye gelir tarifesinde, imar harçları ile ilgili düzenleme yapılması oybirliği ile kabul edildi.

Toplantının sonunda, Kent Konseyi Yürütme Kurulu'nun aldığı tavsiye kararları meclise sunuldu. Bu kararların şubat ayı toplantısında görüşülmesine karar verildi.

 



 

Reklam
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Penceremden Göz Göze Ne Zaman Yayınlanacak?, Çıkacak ve Gelecek? 2023
Penceremden Göz Göze Ne Zaman Yayınlanacak?, Çıkacak ve Gelecek? 2023
Tecno Spark 10 Pro
Tecno Spark 10 Pro "PUBG Mobile" Kaç FPS Veriyor? 2023