CHP Hatay'da Güzelmansur dönemi

Hatay İl Başkanlığı'nda görev devri yapıldı. Eski İl Başkanı Ertuğrul Gün, görevi Mehmet Güzelmansur’a devretti.

CHP Hatay'da Güzelmansur dönemi
CHP Hatay'da Güzelmansur dönemi
Bu içerik 820 kez okundu.
Reklam

Hatay İl Başkanlığı'nda görev devri yapıldı. Eski İl Başkanı Ertuğrul Gün, görevi Mehmet Güzelmansur’a devretti.

CHP il binasındaki devir teslim töreninde konuşan eski Başkan Ertuğrul Gün, Mehmet Güzelmansur’un CHP bayrağını daha yükseklere taşıyacağına inandığını söyledi. Gün "Birbirimizi sevelim, insanlarımızı sevelim, güler yüzümüzü kimseden esirgemeyelim. Bugüne kadar en çok ihtiyaç duyduğumuzda buydu. Yeni seçilen Mehmet Güzelmansur'u yeniden tebrik ediyorum. Devir aldığı CHP bayrağını daha yükseklere taşıyacağına inanıyorum" dedi.

Yeni İl Başkanı Mehmet Güzelmansur da yaptığı konuşmada, CHP'yi yapılacak ilk seçimlerde iktidara taşımaya kararlı olduklarını söyledi. Güzelmansur "Bu bir bilek yarış değildir bu bir bayrak yarışıdır. Cumhuriyet Halk Partisini yapılacak ilk seçimlerde iktidara taşımaya kararlıyız" diye konuştu. Güzelmansur, hedeflerinin Hatay’da Büyükşehir’le beraber 4 olan CHP'li belediye sayısını 8’e, 4 olan milletvekili sayısını da 6'ya çıkarmak oluğunu kaydetti.

Törene CHP Antakya İlçe Başkanı Ramiz Parlar, İl Kadın Kolları Başkanı Filiz Haksöz, İl Gençlik Kolları Başkanı Ümit Kutlu ile partiler katıldı.

Reklam
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Penceremden Göz Göze Ne Zaman Yayınlanacak?, Çıkacak ve Gelecek? 2023
Penceremden Göz Göze Ne Zaman Yayınlanacak?, Çıkacak ve Gelecek? 2023
Tecno Spark 10 Pro
Tecno Spark 10 Pro "PUBG Mobile" Kaç FPS Veriyor? 2023