Bucak Devlet Hastanesi'nde sona doğru

BURDUR'un Bucak İlçesi'nde yapımına geçen yıl başlanan Devlet Hastanesi inşaatının yüzde 60'ı tamamlandı

Bucak Devlet Hastanesi'nde sona doğru
Bucak Devlet Hastanesi'nde sona doğru
Bu içerik 755 kez okundu.
Reklam

BURDUR'un Bucak İlçesi'nde yapımına geçen yıl başlanan Devlet Hastanesi inşaatının yüzde 60'ı tamamlandı.

Burdur Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Op. Dr. Reha Aygören, Burdur Sağlık Müdür Yardımcısı Dr. Murat Erk, Bucak Devlet Hastanesi Başhekimi Uzm. Dr. Nihat Şengeze, başhekim yardımcıları Dr. Ruhi Tuncer ve Dr. Fatih Demiray, yapımı süren Bucak Devlet Hastanesi inşaatında inceleme yaptı.

Yüklenici firma yetkilileri inşaatın yüzde 60'ının tamamlandığını ve 2016 mayıs ayında tesliminin yapılacağını belirtti. Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Op. Dr. Reha Aygören, "Bucak Devlet Hastanesi çağın modern ihtiyaçları düşünülerek dizayn edilmiş bir hastane. Zaman içerisinde hastanemizi daha da geliştireceğiz, içerisindeki tıbbi teçhizatı, insan kaynağı gibi sorunları aşarak bölgedeki tüm sağlık hizmetlerini karşılayacak tam teşekkülü bir hastanenin hayalini kuruyoruz" dedi.

TOKİ tarafından 45 milyon liraya yaptırılan 38 bin metrekare alan üzerine kurulu hastanenin, yatak kapasitesinin 300'e çıkarılması hedefleniyor. Bucak Devlet Hastanesi'nin inşaatının 2016 yılı mayıs ayı içerisinde tamamlanarak haziran ve temmuz aylarında hizmet vermesi planlanıyor.

 



 

Reklam
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Penceremden Göz Göze Ne Zaman Yayınlanacak?, Çıkacak ve Gelecek? 2023
Penceremden Göz Göze Ne Zaman Yayınlanacak?, Çıkacak ve Gelecek? 2023
Tecno Spark 10 Pro
Tecno Spark 10 Pro "PUBG Mobile" Kaç FPS Veriyor? 2023