GözAltı Morluklarından Nasıl Kurtulurum

GözAltı Morluklarından Nasıl Kurtulurum

Bu içerik 918 kez okundu.
Reklam

Göz altı morlukları birçok kadının en fazla dert ettiği konulardan bir tanesi olmuş durumda. Göz altı morluklardan kurtulmak için sizlere birçok yöntemden söz edeceğiz. Bu yöntemlerden bir tanesini seçerek uyguladığınızda artık göz altı morluklarınızdan eser kalmayacak. Bu nedenle de yazımızı dikkatlice okumanızı tavsiye ederiz.

 

 Göz Altı Morluklarından Güneş Kremi ile Kurtulun!

 

Göz altı morluklarının en önemli sebepleri arasında ultraviyole yani; Güneş ışınları yer almaktadır. Bu nedenle de eğer; siz de göz altı morluğu yaşamak istemiyor ya da bu morlukların artmasını önlemek isterseniz kendinize koruyucu güneş kremi alın ve göz altları ile göz çevrenize kremi yayacak bir şekilde sürmeye gayret edin.

 

Göz Altı Morluklarından Makyaj Temizleme Kremi ile Kurtulun!

 

Göz altı morluklarının en önemli düşmanı hiç şüphesiz makyaj malzemeleri ve en fazla da göz kalemi olmaktadır. Göz kalemi süren ve ardından da eve geç saatte geldikten sonra göz kalemini silmeden uyuyan aramızda milyonlarca kişi vardır. Sabah kalkınca ovuşturulan gözler de gözlerin morarmasına sebep oluyor. Bu nedenle de göz altı morluğu yaşamak istemiyorsanız; makyaj temizleme kremi kullanarak bu soruna çare bulabilirsiniz.

 

Göz Altı Morluklarından Soğuk Su ile Kurtulun!

 

Göz altı morlukları için sıcak su yerine soğuk su kullanın. Böylece soğuk su etkisi sayesinde cildiniz dinç duracak ve aynı zamanda da göz altı morluklarından kurtulacaksınız.

 

Göz Altı Morluklarından Aydınlatıcı Kremler ile Kurtulun!

 

Göz altı morluklarından aydınlatıcı kremler ile kurtulmanız mümkün olmaktadır. Göz altı morluklarının bulunduğu bölgeye aydınlatıcı kremi yayarak sürdüğünüzde göz altı morluklarını kapatmış olursunuz. Böylece kamuflaj yöntemini başarılı bir şekilde kullanmış olursunuz. Göz altı morluklarından kurtulmak için aydınlatıcı kremler kullanırken içerisinde yer alan tahriş edici maddelere dikkat etmeli ve fazla sürmemeniz gerekir.

 

Göz Altı Morluklarından Retinol Kullanarak Kurtulun!

 

Retinol göz çevresi için özel olarak üretilmiş olan bir ürün olmaktadır. Retinol içerisinde A Vitamini olduğundan dolayı; göz altı morluklarından kolayca kurtulmanız mümkün olmaktadır. Bu nedenle de Retinol da uygulayabileceğiniz yöntemler arasında ye alıyor.

 

Göz Altı Morluklarından Lazer Uygulaması ile Kurtulun!

 

Göz altı morluklarından kurtulmak için lazer uygulaması da bir yöntem olarak sayılabilir. Buna rağmen bilinmesi gerekir ki; bir lazer uygulaması kesinlikle alanında uzman olan bir dermatolog tarafından önerilmesi gerekir. Bu tarz bir öneri yapılmadıysa dermatologunuzu lazer uygulaması yönünde zorlamaya teşvik etmeyin. Diğer yöntemlerden sonra lazer uygulaması kabul edilebilir.

 

Göz Altı Morluklarından Hyalüronik Asit Dolgusu ile Kurtulun!

 

Hyalüronik asit dolgusu doktorlar tarafından yapılan bir yöntem olmaktadır. Bu nedenle de en son çareler arasında sayılabilen bir yöntem sayılabilir. Derinin altına nüfuz edilen asit ile göz altı morluklarından kurtulmanız mümkün olmaktadır. Hyalüronik asit dolgusu ağrı vermez ancak; sızlama yapabilir.

 

Göz Altı Morluklarından Kapatıcı ile Kurtulun!

 

Göz altı morluklarından kurtulmak için kapatıcılardan da çare bulabilirsiniz. Göz altı moruklarından kurtulmak için kapatıcı kullanmak isterseniz bu noktada dikkat etmeniz gereken şey; ten renginize uygun olan bir kapatıcı seçmeniz gerekiyor olduğudur. Bunun haricinde de yüzünüzü temizlerken bol ve soğuk su kullanıyor olmalısınız.

 

Göz Altı Morluklarından Makyaj Bazı Kullanarak Kurtulun!

 

Göz Altı morluklarından kurtulmak için size önerebileceğimiz son yol ise makyaj bazı olmaktadır. Bütün yolları denemenize rağmen eğer hala bir sonuç alamadıysanız; şeftali rengi tonlarında kullanacağınız makyaj bazı işinizi görecektir. Bu tonda kullandığınız makyaj bazlar ten renginizi açarak morlukları tamamen kapatır.

 

Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Penceremden Göz Göze Ne Zaman Yayınlanacak?, Çıkacak ve Gelecek? 2023
Penceremden Göz Göze Ne Zaman Yayınlanacak?, Çıkacak ve Gelecek? 2023
Tecno Spark 10 Pro
Tecno Spark 10 Pro "PUBG Mobile" Kaç FPS Veriyor? 2023