Yay Burcunda Olan Dolunay Burcunuzu Nasıl Etkiliyor?

Yay Burcunda Olan Dolunay Burcunuzu Nasıl Etkiliyor?

Bu içerik 913 kez okundu.
Reklam

Yay Burcunda Olan Dolunay Burcunuzu Nasıl Etkiliyor?

 

Cevaplarını bulmanız biraz zor olsa da yine de hayatı sorgulayacağınız, kendi kendinize soracağınız soruların artacağı bir kaç gün yaşayacağız. Artık hiçbir işe yaramadığını düşündüğünüz konular ya da eskiye ait düşünce sistemleriniz rafa kalkabilir.

 

Yay burcunda oluşan dolunay ve bu ayın olumsuz etkileri, inanç sistemleri, düşünce, fikir çatışmaları, belirsizlik, kararsızlık, yanıltma ya da yanılma gibi farklılıklardan kaynaklanacak anlaşmazlıklara, uluslararası ilişkiler ve yabancı ilişkiler konusunda da zorlanma ya da aşırılıkları meydana getirebilir. Aynı şekilde dolunayı yaşayacağımız bu 5 gün boyunca elektrik ya da elektronik, ulaştırma ya da iletişim konularında bir takım aksilikler yaşayabilirsiniz. Bu durumda serin kanlı ve sakin olmaya çalışmamız gerekirken, belirsizlikleri ya da kararsızlıkları netleştirmeden önce bir takım kararlar almak hiç de doğru ve mantıklı olmayacaktır. Kendini olmadığı biri gibi göstermeye çalışan, şaibeli ve şüpheli kişilere dikkat etmenizde ve kendinizden uzak tutmanızda fayda var. Bu durumda tabii ki doğru soruları sormanız gerekiyor.

 

Şimdi burçların her birinin bu dolunay sürecinden nasıl etkileneceğini görelim bakalım:

 

Koç: Öncelikle eğitim konusu ön plana çıkacak. Bu konuda önemli bir karar alabilir, sorumluluklarınızı yerine getirmek adına farlılık yaratabilirsiniz. Ayrıca, bazı alanlarda karşılık beklemeksizin emek harcıyor olmanız da neredeyse imkansız bir hale gelmiş. Öncelikle kendinizin önemli ve değerli olduğunu unutmamalısınız.

 

Boğa: Ortak para kullanımının söz konusu olduğu işlerde ve bir takım anlaşmalarda aciliyetler ya da yoğunluklar meydana gelebilir ancak siz hepsini çözebilme yeteneğine sahipsiniz. İnisiyatifi ele almaktan çekinmemekle birlikte detayları yakalayın ve durum için gerekli olan soruları sorun.

 

İkizler: Sabrınızı zorlayacak olan durumlara hazırlıklı olmalısınız. İş birliklerinizi ya da ikili ilişkilerinizi ilgilendirecek bir devrede olacaksınız. Bazı ilişkilerinizde sonuç elde edebilirsiniz ya da ilişkileriniz sonlanabilir. Yer değişikliği ya da taşınma konuları gündeme gelebilir.

 

Yengeç: Bugünlerde duygusal yaşamınızı ya da sağlığınızı ilgilendiren konularda yaşanacak olan bir tartışma düşündüğünüzden daha fazla enerjinizi ve zamanınızı alabilir. Bu durum size uygun değilse bu olasılığı gözden geçirerek tedbir almalısınız.

 

Aslan: Bugünlerde sosyal hayatınıza zaman ayırmalı, duygusal yaşantınızı, çocuklarınızı ya da sorumluluklarınızı ihmal ediyor olmanız sorun olabilir. Kendinizi köşeye sıkışmış gibi hissedebilmeniz mümkün. Yüzleşmeniz gereken durumları da ertelemenizde yarar var.

 

Başak: Aile ve iş hayatınız arasında denge kurmakta zorluk yaşayacağınız günlerdesiniz. İşiniz yoğun olurken, ailenizin de kendilerini ihmal edilmiş hissetmek mümkün olabilir. Evinizi ilgilendirecek olan konulara müdahale etmeniz gerekebilir ancak sakinliğinizi de korumalısınız.

 

Terazi: Komşu, aile ya da arkadaş ilişkileriniz bir anda sık sık gündeminizde yer tutabilir. Bu kişilerin sorunlarıyla ilgilenmeniz gerekebilir.

 

Akrep: Bugünlerde ilişkileriniz ya da iş birliğiniz maddi olarak testten geçebilir. Bu konularda stresli zamanlar yaşayabilirsiniz.

 

Yay: Kendinizi ya da hayatınızı değiştirmeniz konusunda karar alabilir ya da bu doğrultuda gelişmeler yaşayabilirsiniz. Genel olarak yardımcı olan kişiler bu defa yanınızda olmayabilirler.

 

Oğlak: Her ne kadar dikkatli seçim yapsanız da, bazıları sizin kadar özenli davranmayabilirler. Bu durumda ani tepkiler vermemeye dikkat etmelisiniz.

 

Kova: Çevrenizde yer alan kişiler, kendileri üstüne düşen sorumlulukları almıyor olabilirler. Bu durum sizde olumsuz bir etki yaratıyorsa bir takım kararlar almanız gerekir. Arkadaşlarınızın sorunları da sizi etkileyebilir.

 

 

Balık: Bu günlerde kariyer planlarınızı askıya almanız ve kendinize daha çok zaman ayırmanız gerektiğini fark edebilirsiniz. Kafanızda bir takım endişeler duyuyor olabilirsiniz. Ancak böyle bir durumda daha önce yardımcı olduğunuz kişilerden destek almayı deneyin.

Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Penceremden Göz Göze Ne Zaman Yayınlanacak?, Çıkacak ve Gelecek? 2023
Penceremden Göz Göze Ne Zaman Yayınlanacak?, Çıkacak ve Gelecek? 2023
Tecno Spark 10 Pro
Tecno Spark 10 Pro "PUBG Mobile" Kaç FPS Veriyor? 2023