Duyarlılık ve Duygusallık Artıyor

Duyarlılık ve Duygusallık Artıyor

Bu içerik 960 kez okundu.
Reklam

Yengeç burcunda yer alan Ay maneviyat, duyarlılık ve aynı zamanda da duygusallık duygularını ön plana çıkarmaya hazırlanıyor. Aile ve eve ayrılan zaman daha fazla olabilir. Özellikle de Ramazan ayının gelmiş olması da birbirimize daha fazla özen göstermemize ve anlamaya çalışmamıza, şefkat ve sevgi ile yaklaşmamıza ve ihtiyacı olan kişilere el uzatmak için uygun koşullar oluşturmaya oldukça müsaittir. Akşam saatlerinde de hayal gücümüz oldukça fazla olacak.

 

Koç Burcu: Ufak tefek, minik olan bir takım rahatsız edici durumları görmezden gelmeli ve uzun süreli düşünmelisiniz. Bazı olayları zorlamanın ya da bir takım kişileri köşeye sıkıştırmanın yarardan fazla zararı olabilir.

 

Boğa Burcu: Bugünlerde vereceğiniz tepkilerinizi oldukça kontrol etmeniz gerek. Çünkü bununla birlikte doğru bir yolda ilerleyebilir ya da daha anormal veya kural dışı tercihler yapabilirsiniz. Tutumunuzun doğru veya yanlış olması o andaki halet-i ruhiyenize göre değişebilir.

 

İkizler Burcu: Başka insanların sizin istediğiniz programa uyup uymama durumunu çok ciddiye ya da hafife alıyor olabilirsiniz. Size destek olmak ve sizinle birlikte yürümek isteyen kişilerin niyetlerini anlamaya çalışmak durumundasınız. Bu durumda daha gerçekçi olmanız gereken günlerdesiniz.

 

Yengeç Burcu: Kendini sürekli tekrarlayan bir takım programlarınızda rahatsız edici durumlar ya da değişiklikler olduysa nedeni sizin için olumlu olmayacak şeyleri ya da size hizmet etmeyen durumları hayatınızdan çıkartmak istemeniz olabilir. Bu durumda kendinizi son derece özgür hissedeceğiniz bir duruma ulaşabilirsiniz.

 

Aslan Burcu: Bazı durumlarda ısrarcı davranmaktan vazgeçmek ve frene basmak zor olsa da bir şekilde denemeniz gerekiyor. Şu anda kontrollü olmanızın vakti. Birkaç gün içinde tüm istediklerinizi elde etmek daha kolay olacaktır.

 

Başak Burcu: Yapacağınız bir takım düzenlemeler ya da atmak istediğiniz adımlar, birlikte olduğunuz grup ya da birlikte olduğunuz kişileri de etki edebilir. Dolayısıyla aklınızdaki her şey net olsa da, diğer kişilerin düşünce ve beklentilerini anlamaya çalışmanız ya da böyle davranmanızda yarar var.

 

Terazi Burcu: Ekip çalışmalarınızın dilediğiniz gibi ilerlemesini istiyorsanız eleştiri ya da şikayetleri bir kenara bırakmanız gerekiyor. Özellikle de iş veya diğer konularda neler yapılabileceği ve nasıl ilerlemesi konusunda bir fikriniz varsa yakın sürede ön plana çıkarak, göz doldurmanız mümkün.

 

Akrep Burcu: Yaratıcılık isteyen bir takım işlerde ya da maddi içerikli konularda kendi çıkar ve hislerinizi ön planda tutmanız gerekiyor. Her ne kadar da her konuda başarılı olsanız ve her projeyi zirveye taşıyacak nitelikte olsanız da başınıza gelecek durumları en kötü duruma göre belirlemenizde ve tartmanızda yarar var.

 

Yay Burcu: Bir takım kişilerin davranışlarını şüphe ile karşılıyor olabilirsiniz ama uzlaşması davranmak ve sonuca odaklanmak durumunda bir takım deliller elde etmeden şüpheleri bir kenara bırakarak ya da karşı tarafa hissettirmeden uzlaşma sağlamak en doğru hareket olacaktır.

 

Oğlak Burcu: Bir takım endişe ya da kötümser düşünceler nedeni ile yolunda gidecek olan işleri bozmamaya çalışmanız gerekiyor. Eğer bakış açınız olumsuz ise bir anda olaylar kötü yönde ilerlemeye başlayabilir. Yani iyi düşünün ki iyi olsun.

 

Kova Burcu: Gözlerinizi açmanın zamanı geldi. Göz yüzünün konumu, aslında sizi geri planda durmanız gerekirken bir takım konuları zorlamanıza sebep olabilir. Daha deneyimli kişilerle paylaşmanız sizin için daha yararlı olacaktır.

 

 

Balık Burcu: Hırslı ya da öfkeli davranışlar içinde olan insanlar sayesinde siz de tepki göstermek durumunda kalabilirsiniz. Yalnız düşük bir profil çizmeye ve tepki göstermemeye çalışmalısınız.

Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Penceremden Göz Göze Ne Zaman Yayınlanacak?, Çıkacak ve Gelecek? 2023
Penceremden Göz Göze Ne Zaman Yayınlanacak?, Çıkacak ve Gelecek? 2023
Tecno Spark 10 Pro
Tecno Spark 10 Pro "PUBG Mobile" Kaç FPS Veriyor? 2023