Bir pilates polemiği aldı başını gidiyor

Bir pilates polemiği aldı başını gidiyor

Bu içerik 955 kez okundu.
Reklam

Hadise, son yılların oldukça gözde şarkıcıları arasında yer alıyor. Hem güzelliğiyle hem tatlı ve şirin bir yapısı olmasıyla hem de seksi ve cazibeli olmasıyla adını sıklıkla andırıyor. Biliyorsunuz ki Hadise, Belçika doğumlu ve orada yıllarca yaşamını sürdürmesine rağmen, ailesinin Sivas kökenli olmasıyla her zaman Türkiye’ye giriş çıkış yapması ile zamanı geldiğinde de Türkiye’ye yerleşmesini sağladı. Tabi yurtdışında 16 yaşındayken katıldığı bir yarışmada sesini duyurdu aslında. Birinci seçilmemesine rağmen albüm teklifi aldı ve bu piyasanın içerisine hızlıca bir adım attı. Türkiye’ye geldiğinde ise “Stir Me Up” şarkısı ile oldukça ses getirdi. Tabi daha sonrasında Eurovision Şarkı Yarışması ile ününe ün kattı. Muhteşem dans şovu ve kendine olan öz güveniyle izleyenleri hayran bıraktı. Son yıllarda ise, Acun medya ekibi ile çalışması ve O Ses Türkiye şarkı yarışmasında yıllardır ekranlarda şarkılarının dışında kişiliğini de yansıtması sebebiyle Türk halkı tarafından oldukça sevildi.

 

Tabi şimdiki konumuz, aslında zamanında Hadise’nin ilişki yaşamış olduğu Sinan Akçıl ile aralarındaki aşk kırıntılarının tekrar gündeme gelmesi. Sinan Akçıl’ın oldukça gündemde olduğu sırada Hadise ile yaşamış olduğu aşkları uzun süre haber edilmişti. Oldukça merak edilen çift duygularını da hiçbir zaman gizlememişlerdi fakat durum beklenilen gibi olmadı. Ve hüsranla sonuçlandı. Şimdi buraya kadar herkesin bildiğini özetledikten sonra asıl konuya gelelim.

 

Uzun zamandır inişli çıkışlı aşk yaşadığı bilinen Sinan Akçıl ile Ebru Şallı cephesinde, eski aşkın kırıntılarına yönelik olarak bazı gelişmeler duyuldu. Hadise her zaman magazinciler tarafından kilosu ile ilgili olarak gündeme gelmiştir. Şimdi ise, Ebru Şallı’ nın pilates videolarını izleyerek zayıflamış olduğu söylentileri ortaya çıkınca Hadise’nin bu konu ile alakalı olarak geri dönüşü gecikmedi. Hadise; “Ebru kim ben tanımıyorum” cümleleri oldukça ortalığı kızıştırdı. Fakat Ebru Şallı’dan gelen zeytin dalı ile ortam yumuşayacağı düşünülürken devreye Sinan Akçıl da girdi.

 

 

Eski aşkı Hadise, yeni sevgilisi Ebru Şallı arasında kalan Akçıl, bir bakıma durgun suyu dalgalandırdı. Bir mekân çıkışında kameralara konuşan Sinan Akçıl sözleriyle sevgilisi Ebru Şallı’nın yanında olduğunu belirtti. “Ebru çok iyi pilates yapıyor, ihtiyacı olan herkes Ebru’ya mutlaka danışmalı” diyerek Hadise’ye göndermede bulundu. Bakalım bu cümleler sonrasında Hadise’den bir cevap gelecek mi?

Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Penceremden Göz Göze Ne Zaman Yayınlanacak?, Çıkacak ve Gelecek? 2023
Penceremden Göz Göze Ne Zaman Yayınlanacak?, Çıkacak ve Gelecek? 2023
Tecno Spark 10 Pro
Tecno Spark 10 Pro "PUBG Mobile" Kaç FPS Veriyor? 2023