Astrologlar 17 Marta Dikkat Dedi

Astrologlar 17 Marta Dikkat Dedi

Bu içerik 978 kez okundu.
Reklam

Gökyüzünde neler olup bitiyor bir çoğumuz bilmiyoruz ancak astrologlar bu sürede yaşanabilecek bir takım sorun ve sıkıntılara dikkat çekti.

 

Mars ve Uranüs'ün bir araya geleceği 17 Mart en kritik tarih olarak nitelendirilirken, toplu ölümlere ve ciddi şekilde tehlike arz edecek durumların yaşanabileceğini ve bu duruma dikkat etmemiz gerektiğini vurguladılar.

 

17 Mart'a Dikkat Diyen Astrologlar Uyarıyor!

 

Mars ve Uranüs kavuşmasının yaşanacağı Mart ayı, astrologların da korkmasına neden oldu. Nuray Sayarı gibi ünlü astrologların doğrultusunda da Güneş tutulması 2015 yılında 20 Mart'da Balık ve de Başak burçlarının aksında meydana gelecek. Bu güneş tutulması ne yazık ki depremin habercisi oluyor. Neptün de Balık burcunda yer aldığı için ne yazık ki puslu duygulara yer veriyor. Ben yalnızca 17 Mart olarak değerlendirmiyorum ancak; Türkiye'nin yıldız haritasına baktığımda ve yorumladığımda Mart, Nisan ve Mayıs aylarında deniz kazaları ve de terör içeren olayların olabileceğini görüyorum. Suda, toprakta ve havada bir takım tehlikeler söz konusu olabilir. 17 Mart tarihinde ay Kova burcunda yer alırken, toplum içinde bir takım ayaklanmalar görülebilir. Mesela gezi olaylarının geçtiği tarihlerde de ay tutulması vardı. Bu nedenle 17 Marta dikkat edilmeli.

 

Suikastlara ve Uçak Kazalarına Dikkat!

 

17 Mart tarihinin risk taşıyan bir tarih olarak görüyoruz. Ne yazık ki tüm Dünya'da toplu ölümler yaşanabilir., "Uranüs 84 yılda bir Koç burcunda yer alıyor. Uranüs ve Mars ilk kez kavuşum durumunda. Mart ayının 20'sinde Balık burcunda güneş tutulması tam olacak. En son güneş tutulması 1999 yılında Aslan burcunda gerçekleşmişti ve sonucunda da Marmara Depremini yaşadık. Yine bu tutulma durumunda ölümlerin artması görülebilir. Uçak kaçırmalar, uçak kazaları, devlet adamlarına suikastlar düzenlenebilir ya da toplum içinde patlamalar ve terör olayları gerçekleşebilir.

 

Güneş tutulması eğer hava koşulları da uygun olursa 20 Mart 2015 Cuma günü Türkiye'nin her yerinden izlemek mümkün olacak. Astrologlar 1999 yılında yaşanan depremde de güneş tutulmasının var olduğunun altını çizerken, felaket ve dikkat uyarıları vermeye başladılar.

 

Ege Üniversitesi Fen Fakültesi Astronomi ve Uzay Bilimleri Bölümü Öğretim Üyesi Prof. Dr. Serdar Evren de 20 Mart 2015 tarihinde yaşanacak olan güneş tutulmasını İzmir Hava gazı Fabrikası'ndan rahat bir şekilde izlenebileceğini belirtirken, tutulmasının İzmir için saat 10.48'de başlayıp, 12.55'de sona ereceğini açıkladı ve güneşe çıplak gözle bakmamak gerektiği uyarısında bulundu.

 

Güneşin Tam Tutulması Nerede Görülecek?

 

Ege Üniversitesi Fen Fakültesi Astronomi ve Uzay Bilimleri Bölümü Öğretim Üyesi Prof. Dr. Serdar Evren yaptığı açıklama ile tutulmanın asıl olarak Norveç açıklarında yer alan adalarda Tam Tutulma olarak gözlenebileceğini söyledi. Avrupa'nın güneyine doğru tutulmanın parçalı tutulmaya dönüşeceğini söyleyen Ege Üniversitesi Fen Fakültesi Astronomi ve Uzay Bilimleri Bölümü Öğretim Üyesi Prof. Dr. Serdar Evren, bu nedenle ülkemizden yalnızca %40 oranını kapsayan bir durumda görülebileceğini söyledi.

 

Tutulmanın İzmir'de en fazla yani %40 oranında kapanacağı saati de veren Ege Üniversitesi Fen Fakültesi Astronomi ve Uzay Bilimleri Bölümü Öğretim Üyesi Prof. Dr. Serdar Evren, "11.51'de bize göre tam tutulma görülecek" dedi.

 

Ege Üniversitesi Fen Fakültesi Astronomi ve Uzay Bilimleri Bölümü Öğretim Üyesi Prof. Dr. Serdar Evren konuya astrologlar gibi bakmıyorsa da, astrologların söylemlerine dikkat etmek konusunda bir çok kişi önlem almaya çalışırken uzmanlar ölüme çare olmadığını, kapalı alanlarda uzun süre kalınmaması gerektiği dışında herhangi bir uyarıda bulunamıyorlar.

Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Penceremden Göz Göze Ne Zaman Yayınlanacak?, Çıkacak ve Gelecek? 2023
Penceremden Göz Göze Ne Zaman Yayınlanacak?, Çıkacak ve Gelecek? 2023
Tecno Spark 10 Pro
Tecno Spark 10 Pro "PUBG Mobile" Kaç FPS Veriyor? 2023