İletişim Çağında İletişimsiz Kaldık

İletişim Çağında İletişimsiz Kaldık

Bu içerik 1046 kez okundu.
Reklam

Günümüzde birçok şeyin bulunması üzerine en güzel teknoloji kaynaklarından yararlanmaktayız. İletişim ise başka bir insan ile irtibat kurabilmektir. Bu yüz yüze olsun gerek ise bir iletişim aracı ile olmaktadır. Bu sayede insanlar birbirlerinin dertlerini ve problemlerini ortaya koymaktadır. Eskilerde televizyon, bilgisayar olmaması üzerine birçok insan birbirleri ile oturup güzel bir şekilde sohbet etmektedir.

Şimdilerde ise teknoloji aletleri ve ulaşımlar kolaylaşmış olmasına rağmen, biz insanlar bu konuda çok zayıf bir noktada bulunmaktayız. İş konusunda bile hayatı kolaylaştırmakta olan iletişim gerçek hayatta ise insanlar içinde bir soğukluk oluşmasına neden oldu. Bu kadar kolay bir hayat içerisinde olmamıza rağmen bu kurulamamış olan iletişim zayıflığı ve soğukluk insanları sarmış durumda. Hayatınızda arkadaş olduğunuz kişi ile sadece sosyal araçlar aracılığıyla mı görüşüyorsunuz? Nerede ise nasıl biri olduğunu ile unutmuş durumda mısınız?

                Bu konuda insanlar ne kadar zayıfladı değil mi? Peki bu kadar hayat kolaylaşmış olmasına rağmen bu soğukluk neden yaşanıyor? Sebebini bilen var mı? Bu konu üzerinde derin bir açığımız bulunmakta ve geniş bir konu olmuş durumda. Bizim için kullanımı kolay olan fakat insanlar arasında iletişim kopukluğu oluşturmakta olan bir konu bu. İletişim araçları görüşmekte olduğumuz fakat yüz yüze gelmiş olduğumuz da tek bir kelime konuşamayan insanlar çoğalmaya başladı.

Çünkü insanlar için çok özellikli olan bu iletişim araçları tam anlamı ile insanları kendine bağlamış. Toplum içine girmiş olduğumuzda insanların yüzüne bakmak yerine artık telefonlar elimizden düşmez ve bu sayede de karşında bulunmakta olan insan ile tek kelime dahi edilemez oldu.

                Bu millet nereye gidiyor? Türkiye içerisinde ki insanlar iletişim bakımında zengin olmasına rağmen artık yüz yüze sohbet ölmüş bir durumda. Bir araya gelinmiş olduğunda tek konu iletişim sorunu oluyor. İnternet ile bu bağımlılık yüzünden insanlar kişilik değişimine bile giriyor. Asabiyet ve iki kelimeyi bir araya getirememe, olayının yanı sıra insanların sıcakkanlılığı da yok oldu. Kendinize sordunuz mu bu durum içinde nereye gitmekteyiz. İşte asıl sorunun cevabı ise sizde.

izmir bayan pet shop antalya rus bayan bodrum russian girls Manavgat genç bayan Beylikdüzü ukraynalı bayan Ankara türbanlı bayan
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Penceremden Göz Göze Ne Zaman Yayınlanacak?, Çıkacak ve Gelecek? 2023
Penceremden Göz Göze Ne Zaman Yayınlanacak?, Çıkacak ve Gelecek? 2023
Tecno Spark 10 Pro
Tecno Spark 10 Pro "PUBG Mobile" Kaç FPS Veriyor? 2023