Bebek Uyku Tulumu Seçimi

Bebek Uyku Tulumu Seçimi

Bu içerik 1023 kez okundu.
Reklam

Bebeğinizin gelişimini sağlıklı bir şekilde sürdürmesi için beslenme özelliklerinin yanı sıra iyi bir uyku da büyümeyi ve sağlıklı bir gelişim sürecini tetikler. Kaliteli ve iyi bir uykunun bebeklerin büyümesindeki önemi hepimiz biliyoruz. Uzmanların da belirttiği gibi eğer bebeğinizde uyku düzensizliği problemi söz konusuysa bir sağlık problemi ile karşı karşıya olabilirsiniz. Eğer bebeğiniz daha küçükse ve bu tür uyku sorunuyla karşılaşıyorsanız henüz uyku düzeni oturmamış olabilir ancak uyutmakta güçlük çekiyorsanız ya da uyandığında huzursuz ve mutsuzsa o zaman sağlık problemi yaşıyor olabilir. Bebeğiniz 3 ayını tamamladıktan sonra gece gündüz kavramını fark eder dolayısıyla uyku düzenini de artık oluşturabilir ve oturtabilirsiniz. Bu hem sizin hem de bebeğiniz için iyi bir süreci tamamlamış olursunuz. Ayrıca yatağının da rahat olması bebeğinizin iyi ve derin bir uykuya dalma sürecini kolaylaştırır. Bebeğiniz belli bir süreden sonra uykusunda dönmeye başlar ve hareketleri de dolayısıyla artar. Bu gelişme bebeğinizin büyüdüğünü gösterirken aynı zamanda da uyku sorununa da yol açabilir.

Hareketlenen ve dönen bebekler uykularında üstlerini açabilirler bu da sürekli olarak bebeği kontrol etmemizi gerektirir. Oysa bu son derece zor olur. Ama üstünün açılması da bebeğinizin üşümesine, kendini rahatsız hissetmesine ve hasta olmasına neden olabilir. Tabii bu sorunun da bir çözümü var; uyku tulumu. Bebekler için tasarlanan uyku tulumları bebeğinizi tüm gece hareket etse de koruyacak ve keyifli, sağlıklı ve huzurlu bir uyku uyumasına neden olacaktır. Size de kolaylık ve fayda sağlayacak uyku tulumunu seçerken dikkat etmeniz gereken hususlar elbette ki var. Bununla ilgili en önemli unsur uyku tulumunun boyutudur. Küçük gelecek bir uyku tulumu bebeğinizin bacaklarını sıkıştıracağı gibi, büyük gelen uyku tulumu da bebeğinizin içine gömülmesine ve yine rahatsız olmasına sebebiyet verecektir. Dolayısıyla şöyle sonuçlandırmak gerekir ki, bebeğinizin boyundan 10 cm ya da 15 cm daha uzun bir uyku tulumu sizin işinizi görecek ve herkesi mutlu edecektir. Bu oran bebeğinizin hareket sahasını genişletecek, esnemesine olanak tanıyacaktır. Uyku tulumlarında fermuarlı ya da düğmeli modelleri tercih etmekte de fayda vardır çünkü yapıştırma modelli uyku tulumları bir süre sonra yıpranıp, hareket halinde de açılabilir. Bu arada fermuar yukarıdan aşağıya doğru kapanmalı iken, düğmeler ise omuz ya da orta bölgede yer almalıdır. Bu hususlara da dikkat ederek alacağınız bebek uyku tulumu hayat kurtarıcı nitelikte olacaktır.

Bebeğinizin gece üstünü açmadan uyuduğunu bilmek size de iyi geleceği gibi, bebeğinizin hastalanmasına ya da huzursuz ve mutsuz uyanmasına da engel olacaktır.

Hayatımızın en değerli varlığı olan bebeğiniz için elinizden gelen her şeyi yapacağınızı tabii ki biliyoruz, gerekirse uykusuz bile kalabilirsiniz. Ancak buna gerek kalmadan artık çözümler üretilebiliyor ve neden bunları değerlendirmeyelim ki? Ailedeki herkesin rahat ve huzurlu bir uyku uyuyarak geçireceği gecenin ardından sabah daha mutlu uyanması o günü daha yaşanılır kılar. Mutsuz ve huzursuz bir gün bitmek bilmeyeceği gibi, bir huzursuz olduğumuz için herkes de bu etki altına girecektir. Hiç bunlara gerek kalmadan bebeğiniz ve ailenizle güzel ve sessiz geceler geçirebilirsiniz. Bebek uyku tulumu hayat kurtarıcı nitelikte olacak ve hayatınızın en değerli varlığı bu tasarımla güzel bir gece geçirecektir.

Artık günümüzde bebeklerin tüm ihtiyaçları için üretilen ürünler can kurtaran niteliğinde. Kendi sektörünü oluşturan bebek ürünleri ile hayatımız daha kolaylaşırken, bu durumdan herkes memnun kalıyor. Neden denenmesin ki?

izmir bayan pet shop antalya rus bayan bodrum russian girls Manavgat genç bayan Beylikdüzü ukraynalı bayan Ankara türbanlı bayan
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Penceremden Göz Göze Ne Zaman Yayınlanacak?, Çıkacak ve Gelecek? 2023
Penceremden Göz Göze Ne Zaman Yayınlanacak?, Çıkacak ve Gelecek? 2023
Tecno Spark 10 Pro
Tecno Spark 10 Pro "PUBG Mobile" Kaç FPS Veriyor? 2023