WhatsApp yeni kolay kişi yönetimini tanıtıyor

Metaya ait uygulama, uzun kişi listesine sahip kullanıcılar için kolay bir seçenek sunuyor

WhatsApp yeni kolay kişi yönetimini tanıtıyor
WhatsApp yeni kolay kişi yönetimini tanıtıyor Harun Baskan
Bu içerik 235 kez okundu.
Reklam

WhatsApp şu anda kişi yönetimini basitleştirerek kullanıcı deneyimini geliştirmeyi amaçlayan yeni bir özellik geliştiriyor.

WABetaInfo'ya göre "Favorileri yönet" adı verilen bu yeni özellik, kullanıcıların tercih edilen sohbetlerin bir listesini oluşturmasına olanak tanıyacak ve kişi listeleri arasında kapsamlı gezinme ihtiyacını azaltacak .

Özelliğin ana hedefi hem sesli hem de görüntülü aramaları kolaylaştırmaktır. Yakın gelecekte beta Android kullanıcılarına sunulacak.

Bu yeni özellik sayesinde kullanıcıların, WhatsApp ayarlarındaki "Favoriler" bölümünde hızlı arama için özel bir kişi listesi oluşturmaları sağlanacak.

Aşırı kaydırma ihtiyacını ortadan kaldıran bu güncellemenin özellikle uzun kişi listeleri olanlar için faydalı olması bekleniyor. Üstelik uygulamadaki mevcut Hesap ayarlarının bu yeni seçeneğin yeri olması muhtemeldir.

İlginç bir şekilde WhatsApp, kullanıcı birisini favori olarak belirleyeceği zaman bu değişiklikten seçilen kişiye bildirimde bulunmayacak.

Kullanıcıların ana listeden en önemli sohbetlerini öne çıkarmasına olanak tanıyan WhatsApp, daha önce web sürümü için "Favoriler" özelliğini denemişti.

Yaklaşan Favoriler özelliği, Android'de durumları yalnızca favori kişilerle paylaşmak gibi daha kişiselleştirilmiş iletişim seçenekleri sunabilir.

Reklam
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Penceremden Göz Göze Ne Zaman Yayınlanacak?, Çıkacak ve Gelecek? 2023
Penceremden Göz Göze Ne Zaman Yayınlanacak?, Çıkacak ve Gelecek? 2023
Tecno Spark 10 Pro
Tecno Spark 10 Pro "PUBG Mobile" Kaç FPS Veriyor? 2023