Jennifer Lopez Güzellik Sırları

Jennifer Lopez Güzellik Sırları

Bu içerik 958 kez okundu.
Reklam

Güzellik ve genç görünmek her bayanın en büyük arzusudur. Bayanlar bu konuda birçok yönteme başvuruyorlar ve güzelleşmek için güzellik sırları veren dergiler okuyor, seminerlere katılıyorlar. Özelikle de ünlülerin güzellik sırları bayanların ilgisini oldukça fazla çekiyor. Jennifer Lopez de bayanların ilgisini çeken güzellerden bir tanesi. Gerek doğal ama güzel görünümü ile gerekse de pürüzsüz bir cilde sahip oluşu ile makyaj uzmanlarına en çok yaptırılan makyaj türü de Jennifer Lopez makyajı olmaktadır. Makyaj uzmanı olan ve bu konuda kendini tüm dünyaya kanıtlamış olan; Mary Philips Jennifer Lopez güzellik sırlarını ve Jennifer Lopez makyajını açıkladı.

 

Jennifer Lopez güzellik sırları için fondaten ve nemlendiricilere dikkat çeken Mary Philips; fondaten ya da nemlendiricilerin cilde direkt olarak uygulanmasının doğru olmadığını dile getirdi. Cildinize uygulayacağınız bu ürünleri öncelikle avucunuza sürmeniz gerektiğini söyleyen Mary Philips; avucunuzda nemlendiricinizi ya da fondateninizi ısıtmanız ardından da ısıttığınız bu ürünleri yüzünüze ya da cildinize uygulamanız gerektiğini söylüyor. Bunun en iyi açıklamasının da kan dolaşımı olduğunu söylüyor. Kan dolaşımının her zaman hızlı olması genç durmanızı sağlar. Jennifer Lopez de bu şekilde nemlendirici sürme işlemini gerçekleştiriyor. Sonuç ise; mükemmel bir cilt oluyor.  Bu öneriye kulak verdiğiniz takdirde Jennifer Lopez güzellik sırlarını uygulamış oluyorsunuz. Bunun dışında da Jennifer Lopez makyajı önem taşıyor. Makyaj yapıp bu kadar doğal kalmak nasıl oluyor?

 

İşte, Jennifer Lopez Makyajı Detayları;

 

1)   Pürüzsüz Bir Cilt için Yapılması Gerekenler;

 

Pürüzsüz bir cilt için en önemli unsur da karşımıza yine fondaten çıkıyor. Biliyorsunuz ki; fondatenlerin krem şeklinde olanları da var; fırçalı ya da süngerli olanları da var. Sizin seçmeniz gereken fondaten ise; kremli fondatenler olmalıdır. Kremli fondatenler sayesinde cildiniz pürüzsüz olacak ve herhangi bir fırça ya da sünger izine rastlanmayacaktır. Jennifer Lopez’in pürüzsüz bir cilde sahip olmasındaki en temel sebep de kremli fondaten seçiyor, olmasıdır.

 

2)   Etkileyici Gözlere Sahip Olmak için Yapılması Gerekenler;

 

Jennifer Lopez’in yüzüne baktığınızda en fazla dikkat çeken bölgenin göz bölgesi olduğuna dikkat etmişsinizdir. Bir makyaj da en önemli makyaj bölgesi de gözlerdir. Etkileyici gözlere sahip olmak için ise; yapılması gereken detaylar oldukça önem taşıyor. Öncelikle cildinize uyguladığınız fondatenin tonuna dikkat etmelisiniz. Bu bölgelere uygulamış olduğunuz fondatenin bir ton kadar açığı göz bölgelerine uygulanacak olan fondaten tonunu belirler. Göz bölgesine sürdüğünüz fondateni bu bölgelere iyice yedirmeli ve herhangi bir pürüzlüğün oluşmasına engel olmalısınız. Göz kapaklarınıza yaptığınız fondaten uygulamasının ardından göz altına da aydınlatıcı kullanmalısınız. Bu da yine bir ile iki ton kadar açık olmalıdır. Aydınlatıcıyı da bu bölgeye iyice yedirmeniz gerekiyor. Seçtiğiniz farlar tek ton olmamalıdır. Göz kapağınızda daha açık ton farlar kullanırken; göz kapağının uç bölgelerinde daha koyu tonlu farlar tercih etmelisiniz. Unutmayın ki; doğru far sürmek için farı göz kapağınızdan sürmeye başlamalısınız. Far sürmeyi abartmayın. Yoğun ve fazla bir şekilde uygulanan farlar makyajın kötü olmasına neden olur. Eyeliner son vuruştur. Göz makyajında ince eyeliner tercih etmelisiniz. Rimel sürmek de önemlidir. Rimeli tek kat yerine 2 kat sürmeyi tercih edin ve unutmayın ki; kirpikler ne kadar fazla kıvrılırsa o kadar iyi göz makyajınız var.

 

3)   Allık Seçimi Nasıl Olmalıdır?

 

Makyajda allık seçerken elmacık kemiklerinizin bronz ve aynı zamanda da ışıltılı olmasını sağlamanız gerekir. Ayrıca allık seçiminde fondatenden koyu ton bir allık kullanmalısınız.

 

4)   Ruj Seçimi Nasıl Olmalıdır?

 

Makyaj ruj seçimi tamamen doğal renklerden oluşmalı ve ruj öncesinde dudak kalemi iyi ten renginizi ortaya çıkarmanız gerekir.

izmir bayan pet shop antalya rus bayan bodrum russian girls Manavgat genç bayan Beylikdüzü ukraynalı bayan Ankara türbanlı bayan
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Penceremden Göz Göze Ne Zaman Yayınlanacak?, Çıkacak ve Gelecek? 2023
Penceremden Göz Göze Ne Zaman Yayınlanacak?, Çıkacak ve Gelecek? 2023
Tecno Spark 10 Pro
Tecno Spark 10 Pro "PUBG Mobile" Kaç FPS Veriyor? 2023