Arkadaşını öldüren şüpheli yakalandı

İZMİR'in Buca İlçesi'nde, sokakta pompalı tüfekle öldürülen 36 yaşındaki Birol Dayan'ın katil zanlısı olarak aranan arkadaşı A

Arkadaşını öldüren şüpheli yakalandı
Arkadaşını öldüren şüpheli yakalandı
Bu içerik 1136 kez okundu.
Reklam

İZMİR'in Buca İlçesi'nde, sokakta pompalı tüfekle öldürülen 36 yaşındaki Birol Dayan'ın katil zanlısı olarak aranan arkadaşı A.K., polis tarafından yakalandı. İşlemlerinin ardından sevk edildiği adliyede tutuklanan A.K.'nın, Dayan ile aralarında alacak anlaşmazlığı bulunduğunu, tartışmanın da bu yüzden çıktığını söylediği öğrenildi.


Atatürk Mahallesi 201 Sokak'ta geçen 12 Şubat'ta meydana gelen olayda, Birol Dayan kimliği belirsiz bir kişinin pompalı tüfekli saldırısına uğradı. Dayan boğazına isabet eden saçmalarla yaralanırken, saldırgan pompalı tüfeği olay yerinde bırakıp kaçtı. Çevredekiler durumu sağlık ve polis ekiplerine bildirdi. İhbar üzerine gelen sağlık ekiplerinin yaptığı müdahalenin ardından Dayan, ambulansla Buca Seyfi Demirsoy Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Burada tedaviye alınan Dayan, yapılan müdahalelere rağmen hayatını kaybetti. Olayla ilgili soruşturma başlatan polis, Dayan'ın son solarak arkadaşı, oto kiralama işiyle uğraşan A.K. ile birlikte olduğunu belirledi. Aranmaya başlanan A.K., Buca ilçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından yakalandı.

Gözaltına alınan ve Dayan ile aralarında, alacak yüzünden tartışma çıktığını söylediği öğrenilen A.K., sevk edildiği adliyede tutuklandı.

 

 

Reklam
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Penceremden Göz Göze Ne Zaman Yayınlanacak?, Çıkacak ve Gelecek? 2023
Penceremden Göz Göze Ne Zaman Yayınlanacak?, Çıkacak ve Gelecek? 2023
Tecno Spark 10 Pro
Tecno Spark 10 Pro "PUBG Mobile" Kaç FPS Veriyor? 2023