Yalıkavak Yelken Tesisleri'nin hali içler acısı.

Her defasında dönemin Bakanı, Genel Müdürü, İl Müdürü aynı cümleyi sarfeder; "Bu yeni açılan tesisimize gözümüz gibi bakalım

Yalıkavak Yelken Tesisleri'nin hali içler acısı.
Yalıkavak Yelken Tesisleri'nin hali içler acısı.
Bu içerik 1011 kez okundu.
Reklam

Her defasında dönemin Bakanı, Genel Müdürü, İl Müdürü aynı cümleyi sarfeder; "Bu yeni açılan tesisimize gözümüz gibi bakalım. Buralardan çıkacak gençler gururumuz olacaktır. Tesisi yapmak önemli ama bakımını üstlenmek daha da önemli".


Fakat ne yazık ki bu söylemler yerini bir kaç ay, birkaç sene sonra perişan bir hale bırakıyor. İşte Muğla ile Yalıkavak Beldesi'ndeki kayıkhanenin bahçesindeki durum da bundan farksız. 2006 yılında hayırsever işadamı Orhan Keçeli tarafından yapılan ve o zamanki adıyla Yalıkavak Belediyesi'ne teslim edilen ve daha sonra Gençlik Spor Bakanlığına devredilen Kayıkhane'nin bahçesinde yer alan Yelken Federasyonu'na ait şişme bot, yelken aksesuarları, motor, tekne, bilimum malzeme ve araç gereçlerin görüntüsü adeta bir çöplüğü andırıyor.

MİLYONLUK MALZEMELER

150 ve 250 cc'lik motorlar ile, Optimist ve Cadet sınıfına tahsis edilen şişme botların havası inmiş ve çürümeye terk edilmiş görüntüleri, halat, yastık ipler ve tekneler Kayıkhane'nin bahçesinde kelimenin tam anlamıyla perişan vaziyette.

Gerek Yelken Federasyonu, gerekse Muğla Büyükşehir Belediyesi'ne devredilmeden önce Yalıkavak Belediyesi'ne ait tekne ve malzemelerin üst üste yığılmış görüntüleri bu malzemelerin bir müddet sonra çürüğe çıkacağı mesajını veriyor.

Reklam
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Penceremden Göz Göze Ne Zaman Yayınlanacak?, Çıkacak ve Gelecek? 2023
Penceremden Göz Göze Ne Zaman Yayınlanacak?, Çıkacak ve Gelecek? 2023
Tecno Spark 10 Pro
Tecno Spark 10 Pro "PUBG Mobile" Kaç FPS Veriyor? 2023