CHP'li Barut: Seyhan kimlik değiştiriyor

CUMHURİYET Halk Partisi (CHP) Adana İl Başkanı Ayhan Barut, partilisi Zeydan Karalar'ın başkanlığındaki Seyhan Belediyesi'nin 'adeta kimlik değiştirdiğini' söyledi

CHP'li Barut: Seyhan kimlik değiştiriyor
CHP'li Barut: Seyhan kimlik değiştiriyor
Bu içerik 1018 kez okundu.
Reklam

CUMHURİYET Halk Partisi (CHP) Adana İl Başkanı Ayhan Barut, partilisi Zeydan Karalar'ın başkanlığındaki Seyhan Belediyesi'nin 'adeta kimlik değiştirdiğini' söyledi. 

Ayhan Barut, CHP il yöneticileri ile birlikte Başkan Karalar'ı ziyaret etti. Barut, Adana'nın en büyük, Türkiye'nin de beşinci büyük ilçesi olan Seyhan'ın 30 Mart seçimlerinden sonra CHP'nin sosyal demokrat anlayışıyla yönetilmeye başlandığını söyledi. Ayhan Barut, Belediye Başkanı Zeydan Karalar'ın yönetiminde ilçenin adeta kimlik değiştirmeye başladığını ifade etti. 

Başkan Karalar da belediye hizmetleri ve devam eden projeler hakkında il yönetimine bilgi verdi. Vizyon projelerle halkın karşısına çıkmaya hazırlandıklarının altını çizen Karalar, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı'nın onayına sunulan 9 ayrı kentsel dönüşüm projesinin Seyhan'ın çehresini değiştireceğini vurguladı. Seyhan Nehri'nin kıyısına yapılacak rekreasyon çalışmasıyla Seyhan'a yeşil bir vadi kazandıracaklarını dile getiren Karalar, Kent Meydanı'nın tamamlanması ve Nuri Has Pasajı'nın restore edilmesiyle birlikte Seyhan'ın cazibe merkezi olacağını anlattı.


Reklam
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Penceremden Göz Göze Ne Zaman Yayınlanacak?, Çıkacak ve Gelecek? 2023
Penceremden Göz Göze Ne Zaman Yayınlanacak?, Çıkacak ve Gelecek? 2023
Tecno Spark 10 Pro
Tecno Spark 10 Pro "PUBG Mobile" Kaç FPS Veriyor? 2023