Şehitkamil Belediyesi Yukarı Beylerbeyi’ndeki çalışmaları tamamlıyor

GAZİANTEP'te merkez ilçe Şehitkamil Belediyesi, Yukarı Beylerbeyi Mahallesi’ndeki yeni yerleşim alanında yaptığı yol açma ve asfaltlama çalışmalarının ardından kaldırım çalışmalarına başladı

Şehitkamil Belediyesi Yukarı Beylerbeyi’ndeki çalışmaları tamamlıyor
Şehitkamil Belediyesi Yukarı Beylerbeyi’ndeki çalışmaları tamamlıyor
Bu içerik 811 kez okundu.
Reklam

GAZİANTEP'te merkez ilçe Şehitkamil Belediyesi, Yukarı Beylerbeyi Mahallesi’ndeki yeni yerleşim alanında yaptığı yol açma ve asfaltlama çalışmalarının ardından kaldırım çalışmalarına başladı. Mahalleli, yapılan altyapı ve üstyapı çalışmalarından duyduğu memnuniyeti ifade etti.

Şehitkamil Belediyesi, ilçenin giderek büyüyen ve gelişen mahallelerinden olan Yukarı Beylerbeyi Mahallesi’ndeki yeni yerleşim alanlarında çalışmalarını sürdürüyor. Şehitkamil Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, altyapı ve üstyapı çalışmalarının tamamlandığı bölgelerde kaldırım çalışmalarına başladı. Yapılan kaldırım çalışmaları, mahalle sakinleri tarafından memnuniyetle karşılandı.

Yukarı Beylerbeyi Mahalle Muhtarı Ali Güler, yapılan çalışmaların kendilerini mutlu ettiğini belirterek, "Mahallemiz 3 yıl içerisinde hızla büyün ve gelişen bir mahalle konumuna geldi. Şehitkamil Belediyemiz tarafından mahallemizde açılan yollar ile birlikte altyapı çalışmaları yapıldı. Altyapı çalışmalarının tamamlanmasıyla birlikte yeni yeni konutlar hızla yükselmeye başladı. Belediyemiz, altyapısı tamamlanan yolların asfaltlama çalışmalarını da bitirerek, şimdi de vatandaşlarımız için kaldırım çalışmalarına başlandı. Şu anda kaldırım çalışmaları da hızlı bir şekilde devam ediyor. Vatandaşlarımız rahat ve sağlıklı bir ortamda yürüyebilecekler. Şehitkamil Belediyemizin bu kadar kısa süre içerisinde mahallemizde alt ve üstyapı çalışmalarını bitirmeleri bizler için gurur verici oldu. Ben, şahsım ve mahallem adına yapılan bu çalışmalardan dolayı başta Belediye Başkanımız Rıdvan Fadıloğlu olmak üzere tüm ekibine hizmetlerinden dolayı teşekkür ediyorum" diye konuştu.

 

Reklam
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Penceremden Göz Göze Ne Zaman Yayınlanacak?, Çıkacak ve Gelecek? 2023
Penceremden Göz Göze Ne Zaman Yayınlanacak?, Çıkacak ve Gelecek? 2023
Tecno Spark 10 Pro
Tecno Spark 10 Pro "PUBG Mobile" Kaç FPS Veriyor? 2023