Kırıkkale'ye Japon Parkı

KIRIKKALE Belediyesi, MKE lojmanlarının bulunduğu alana yapacağı 49 dönümlük parkın bir nevi başlangıcı sayıldığı belirtilen Japon parkını bitirmek üzere

Kırıkkale'ye Japon Parkı
Kırıkkale'ye Japon Parkı
Bu içerik 1069 kez okundu.
Reklam

KIRIKKALE Belediyesi, MKE lojmanlarının bulunduğu alana yapacağı 49 dönümlük parkın bir nevi başlangıcı sayıldığı belirtilen Japon parkını bitirmek üzere.


Belediye Başkanı Mehmet Saygılı, MKE lojmanlarının bulunduğu alana yapılacak olan yeşil alan projesinin başlangıcı olan Japon Parkı'nı ziyaret etti. Yüklenici firma yetkililerinden çalışmalar hakkında bilgi alan Başkan Saygılı, parkın mart ayı içinde hizmete açılacağını söyledi. Projenin tamamının 49 dönüm olduğunu belirten Başkan Saygılı, Japon Parkı'nın sadece başlangıç olduğunu devamının ise etaplar şeklinde projelendirilerek Kırıkkale halkının hizmetine kazandırılacağını, Atatürk Bulvarı'nın devamı niteliğinde olan Japon Parkın şimdiden renkli bir görüntüye sahip olduğuna da dikkat çeken Saygılı, “İnşallah Mart ayı içerisinde parkımızı tamamlayıp halkımızın hizmetine sunacağız" dedi.

 

Reklam
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Penceremden Göz Göze Ne Zaman Yayınlanacak?, Çıkacak ve Gelecek? 2023
Penceremden Göz Göze Ne Zaman Yayınlanacak?, Çıkacak ve Gelecek? 2023
Tecno Spark 10 Pro
Tecno Spark 10 Pro "PUBG Mobile" Kaç FPS Veriyor? 2023