Kumluca'da balık tutma yarışması

ANTALYA'nın Kumluca İlçesi'nde bu yıl ilki düzenlenen 'Surf Casting- Balık Tutma Yarışması'na Türkiye'nin değişik illerinden 86 yarışmacı katıldı

Kumluca'da balık tutma yarışması
Kumluca'da balık tutma yarışması
Bu içerik 1005 kez okundu.
Reklam

ANTALYA'nın Kumluca İlçesi'nde bu yıl ilki düzenlenen 'Surf Casting- Balık Tutma Yarışması'na Türkiye'nin değişik illerinden 86 yarışmacı katıldı.

Kumluca Kaymakamlığı ve belediyenin katkılarıyla Mavikent Mahallesi sahilinde gerçekleştirilen Balık Tutma Yarışması'na İstanbul, İzmir, Adana, Mersin, Antalya, Kumluca ve Demre'den yarışmacılar katıldı. Her yarışmacı 20 metrelik alanda, iki iğneli takımlarla gece boyunca devam ettirdiği yarışmada, en büyük balığı tutabilmek için mücadele etti. Yarışma sonunda en büyük balığı yakalayan Kürşat Alkan ve Mehmet Karateke ikilisi yarışmanın birincisi oldu. Yarışma sonunda daha önce Türkiye'nin değişik bölgelerinde düzenlenen yarışmalarda dereceye girmiş yarışmacılar gösteri atışı yaptı.

Yarışma sonunda düzenlenen ödül törenine katılan Kaymakam Polat Kara ve Belediye Başkanı Hüsamettin Çetinkaya da surf kamışıyla denize atış denemesi yaptı. Belediye Başkanı Hüsamettin Çetinkaya, balık tutmanın zor ve sabır gerektiren bir uğraş olduğunu belirterek, bu güzelliği yaşamak üzere Türkiye'nin değişik illerinden Kumluca'ya gelen yarışmacılara teşekkür etti.

Daha sonra gerçekleştirilen ödül töreninde gece boyunca tutulan balıklar ve takımların elde ettikleri puanlara göre dereceye giren yarışmacılara Kaymakam Polat Kara, Belediye Başkanı Hüsamettin Çetinkaya ve Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Erol Koca tarafından ödül, madalya ve kupaları verildi.

Yarışmada en büyük balığı tutarak birinci olan Kürşat Alkan, gece boyunca soğuğa rağmen zorlu bir av gerçekleştirdiklerini, limitler dahilinde tuttukları balıklarla takım olarak birinci oldukları için sevinçli olduklarını söyledi.

 



 

Reklam
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Penceremden Göz Göze Ne Zaman Yayınlanacak?, Çıkacak ve Gelecek? 2023
Penceremden Göz Göze Ne Zaman Yayınlanacak?, Çıkacak ve Gelecek? 2023
Tecno Spark 10 Pro
Tecno Spark 10 Pro "PUBG Mobile" Kaç FPS Veriyor? 2023