Yerlerinden olan pazarcılar belediyeye tepki gösterdi.

KOCAELİ Büyükşehir Belediyesi'nin tramvay projesi kapsamında şehir pazarının kurulduğu alan şantiyeye dönüştürülünce yerlerinden olan esnaf belediyenin önünde protestoda bulundu

Yerlerinden olan pazarcılar belediyeye tepki gösterdi.
Yerlerinden olan pazarcılar belediyeye tepki gösterdi.
Bu içerik 1049 kez okundu.
Reklam

KOCAELİ Büyükşehir Belediyesi'nin tramvay projesi kapsamında şehir pazarının kurulduğu alan şantiyeye dönüştürülünce yerlerinden olan esnaf belediyenin önünde protestoda bulundu. Türk bayrakları açarak eylemde bulunan esnaf, destek sözü alınca eylemlerini sona erdirdi.


Kocaeli Büyükşehir Belediyesi'nin tramvay projesi kapsamında 3 ay önce İzmit Şehir Pazarı boşaltılarak şantiyeye dönüştürüldü. İzmit Şehir Pazarı'nda Çarşamba günleri kurdukları tezgahlarında kullanılmış eşyalar satan esnaf, yerlerinden oldular. Birçok kez kendilerine yer gösterilmesi amacıyla eylemlerde bulunan esnaf, bugün de önce AK Parti Kocaeli İl Başkanlığı ardından da Kocaeli Büyükşehir Belediyesi önünde protestoda bulundu.


Kocaeli Büyükşehir Belediyesi'nin önünde Türk bayrakları ile toplanan yaklaşık 30 kişinin içeriye girmesine izin verilmedi. Zabıta memurları ve polisler önlem alırken, esnafın seçtiği temsilciler Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Başkan Yardımcısı Zekeriya Özak ile görüştü. Zekeriya Özak ile görüştükten sonra belediyenin önünde toplanan esnafa hitaben konuşan Durdu Kilitçioğlu, "Başiskele İlçesi'nde 10 dönümlük yer olduğunu söyledim. Bize, Başiskele Belediyesi onayı verdiği sürece Kocaeli Büyükşehir Belediyesi olarak herhangi bir sıkıntı yaşanmayacağı yönünde söz verdiler" dedi.
Esnaf belediye yetkililerinin destek sözü vermesinin ardından eylemlerini sonlandırarak belediye önünden ayrıldı.

 

 

Reklam
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Penceremden Göz Göze Ne Zaman Yayınlanacak?, Çıkacak ve Gelecek? 2023
Penceremden Göz Göze Ne Zaman Yayınlanacak?, Çıkacak ve Gelecek? 2023
Tecno Spark 10 Pro
Tecno Spark 10 Pro "PUBG Mobile" Kaç FPS Veriyor? 2023