Bodrum ile Prizren kardeş şehir olacak.

MUĞLA'nın Bodrum İlçesi'nin, Kosova'nın Prizen şehri ile kardeş şehir olması için çalışma başlatıldı

Bodrum ile Prizren kardeş şehir olacak.
Bodrum ile Prizren kardeş şehir olacak.
Bu içerik 717 kez okundu.
Reklam

MUĞLA'nın Bodrum İlçesi'nin, Kosova'nın Prizen şehri ile kardeş şehir olması için çalışma başlatıldı. 


Bodrum Belediyesi'nin desteğiyle Memleketçi Sanayici ve İşadamları Derneği (MİSİAD), Kosova'nın Prizen şehri ile Bodrum'un kardeş şehri olması için çalışma başlattı. MİSİAD Muğla İl Başkanı Derya Kürkçüoğlu, yönetim kurulu üyeleri ile CHP'li Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon'u makamında ziyaret etti. Kosova ile geliştirilecek işbirliğine yönelik fikir alışverişinde bulundu. 


Kürkçüoğlu, 26-29 Mart 2016 tarihleri arasında 17 kişilik Kosova heyetin Bodrum'a geleceğini belirtti. Heyette, Turizm Bakanı ve yardımcısı, Kosova Sanayi ve Ticaret Odası Başkanı, 10 kişilik acente yetkilisi ve iki otel sahibinin de olacağı bildirildi. Kürkçüoğlu, Kosova ile ticari ve kültürel boyutta işbirliği için turizm anlaşması yapılacağını, ayrıca Kosova'nın en önemli şehirlerinden Prizren ile Bodrum'u kardeş şehir yapmayı planladıklarını ifade etti. 


Turizm faaliyetlerinin geliştirilmesi ve turizmin 12 aya yayılması için tanıtımlara hız kesmeden devam ettiklerini belirten Başkan Kocadon da bu çalışmayı desteklediklerini söyledi. Başkan Kocadon. "Kosova'nın Prizren şehri ile Bodrum'un kardeş olması için bizler de Bodrum Belediyesi olarak elimizden gelen tüm gayreti vereceğiz" dedi. 


Mart ayında MİSİAD Muğla Şubesi tarafından düzenlenecek organizasyonun da yine Bodrum Belediye Başkanlığını desteği ile gerçekleştirileceği kaydedildi.


Reklam
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Penceremden Göz Göze Ne Zaman Yayınlanacak?, Çıkacak ve Gelecek? 2023
Penceremden Göz Göze Ne Zaman Yayınlanacak?, Çıkacak ve Gelecek? 2023
Tecno Spark 10 Pro
Tecno Spark 10 Pro "PUBG Mobile" Kaç FPS Veriyor? 2023