Özel dernekte başkan değişmedi

ANTALYA Down Sendromlular ve Engelliler Derneği'nin tek listeyle gidilen 2'nci olağan genel kurulunda Gülcan Ay, 3 yıllığına yeniden başkan seçildi

Özel dernekte başkan değişmedi
Özel dernekte başkan değişmedi
Bu içerik 803 kez okundu.
Reklam

ANTALYA Down Sendromlular ve Engelliler Derneği'nin tek listeyle gidilen 2'nci olağan genel kurulunda Gülcan Ay, 3 yıllığına yeniden başkan seçildi.
Şelale Mahallesi'ndeki dernek binasında üyelerin sağladığı çoğunlukla gerçekleşen olağan genel kurulda, Engelli Eğitim Sağlık Spor Vakfı Başkanı ve Engelli Dernekleri Federasyonu Genel Başkanı Abdurrahman Kurtaslan, divan başkanlığı yaptı.


Abdurrahman Kurtaslan, Antalya Down Sendromlular ve Engelliler Derneği'nin hizmetleri ve farkındalık yaratan çalışmalarıyla dikkat çektiğini, bundan dolayı memnuniyetle destekledikleri bir kuruluş olduğunu söyledi. Dernek Başkanı Gülcan Ay da derneğin kuruluşundan itibaren proje odaklı çalışmalarda bulunduklarını hatırlattı. Ay, engellilerin eğitim, kültür, istihdam süreçlerine katkı sağlamak amacıyla yola çıkan derneğin çeşitli kamu kurum ve kuruluşlar ve yerel yönetimlerle işbirliği içinde çalışmalarını sürdürdüğünü kaydetti.


Konuşmaların ardından tek listeyle yapılan seçimde mevcut başkan Gülcan Ay güven tazelerken, yönetim kurulu üyeliklerine ise Asiye Cevizdal, Adem Özer, H. Nilgün Saner, Sema Hancı, Cemalettin Hansu, Neslihan Tetik, getirildi. Denetleme Kurulu'na ise Hüseyin Korkmaz, Nigar Koptur, Osman Ertekin seçildi.

 

 

Reklam
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Penceremden Göz Göze Ne Zaman Yayınlanacak?, Çıkacak ve Gelecek? 2023
Penceremden Göz Göze Ne Zaman Yayınlanacak?, Çıkacak ve Gelecek? 2023
Tecno Spark 10 Pro
Tecno Spark 10 Pro "PUBG Mobile" Kaç FPS Veriyor? 2023