Kültürpark Tenis Kulübü'ne ilk kadın başkan

İZMİR'deki Kültürpark Tenis Kulübü'nün genel kurulunda, başkanlığa ilk kadın aday Server Uyaroğlu seçildi

Kültürpark Tenis Kulübü'ne ilk kadın başkan
Kültürpark Tenis Kulübü'ne ilk kadın başkan
Bu içerik 876 kez okundu.
Reklam

İZMİR'deki Kültürpark Tenis Kulübü'nün genel kurulunda, başkanlığa ilk kadın aday Server Uyaroğlu seçildi. 340 üyenin oy kullandığı seçimlerde Ümit Aksoy 168 oyda kalırken, Server Uyaroğlu 172 oy alarak kulübün yeni yönetimini oluşturdu. 

Divan başkanlığını Kulübün geçmiş dönem başkanı ve İZKA Kalkınma Kurulu Başkanı Kemal Çolakoğlu'nun yaptığı genel kurul büyük bir heyecana sahne olurken, iki başkan adayı da kürsüye gelerek projelerini anlattı. Daha sonra geçilen seçimlerde 4 sandıkta oy kullanılırken, Server Uyaroğlu'nun beyaz, Ümit Aksoy'un turuncu listesi yarıştı. Toplam 340 oy kullanılırken 172 oy alan Server Uyaroğlu, kulübün ilk kadın başkanı oldu. Kaybeden ekibin de kutladığı Uyaroğlu, seçim sonucunda kulübe ilk kadın başkan olmanın mutluluğunu yaşadığını, çok güzel bir seçim süreci geçirdiklerini, bundan sonra el birliği ile Kültürpark Tenis Kulübü'nü daha ileriye taşımak için çalışacaklarını söyledi. 

Server Uyaroğlu başkanlığındaki yeni yönetim kurulu; Hüseyin Saygılı, Tolga Şekercioğlu, Ruçem Canbeyli, Tevfik Pakdil, Rüyam Oflaz, İzzet Kohen, Murat Şener ve Feride Berki Saraçoğlu'ndan oluştu.

Reklam
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Penceremden Göz Göze Ne Zaman Yayınlanacak?, Çıkacak ve Gelecek? 2023
Penceremden Göz Göze Ne Zaman Yayınlanacak?, Çıkacak ve Gelecek? 2023
Tecno Spark 10 Pro
Tecno Spark 10 Pro "PUBG Mobile" Kaç FPS Veriyor? 2023