Tabela operasyonu yarım kaldı

İZMİR Büyükşehir Belediyesi Zabıta ekipleri, Alsancak ve Konak arasında İzmir İlan Reklam Yönetmeliği'ne uygun olmayan reklam tabelalarını kaldırmak için operasyon düzenlendi

Tabela operasyonu yarım kaldı
Tabela operasyonu yarım kaldı
Bu içerik 1472 kez okundu.
Reklam

İZMİR Büyükşehir Belediyesi Zabıta ekipleri, Alsancak ve Konak arasında İzmir İlan Reklam Yönetmeliği'ne uygun olmayan reklam tabelalarını kaldırmak için operasyon düzenlendi. Kıbrıs Şehitleri Caddesi'nde başlayan ve zaman zaman esnafla zabıta arasında gerginlik yaşanan operasyon esnafın tabelaları kendisinin sökmesi için 11 Ocak pazartesi gününe kadar süre verilmesiyle yarıda kaldı.


Büyükşehir Belediyezi Zabıta Ekipleri 6 ay önce bilidirimini yaptıkları ve ceza yazdıkları İzmir İlan ve Reklam Yönetmeliği'ne uygun olmayan tabelaları kaldırmak için bugün harekete geçti. Kıbrıs Şehitleri Caddesi'nin Talatpaşa Bulvarı'na çıkan kesiminden başlayan operasyonda ilk üç apartmanın altındaki işyerlerinin uygun olmayan tabelaları söküldü. Ancak, zabıtalar ile esnaf arasında zaman zaman gerginlik yaşandı. Bazı esnaf tabelaları kendilerinin kaldırması için ek süre isterken, bazıları ise nasıl bir tabela koyacaklarına dair kendilerine yol gösterilmediğini söyledi. Bazı esnafın zabıtaya direnmesi üzerine sivil polis ekipleri de geldi. Ancak, daha sonra esnafa 11 Ocak pazartesi gününe kadar tabelaları kendilerinin sökmesi için süre verildi. 

Reklam
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Penceremden Göz Göze Ne Zaman Yayınlanacak?, Çıkacak ve Gelecek? 2023
Penceremden Göz Göze Ne Zaman Yayınlanacak?, Çıkacak ve Gelecek? 2023
Tecno Spark 10 Pro
Tecno Spark 10 Pro "PUBG Mobile" Kaç FPS Veriyor? 2023