Azerbaycanlı kadına fuhuş yaptıran şüpheli tutuklandı

ADANA'da 29 yaşındaki Azerbaycanlı V

Azerbaycanlı kadına fuhuş yaptıran şüpheli tutuklandı
Azerbaycanlı kadına fuhuş yaptıran şüpheli tutuklandı
Bu içerik 843 kez okundu.
Reklam

ADANA'da 29 yaşındaki Azerbaycanlı V.K.'ya fuhuş yaptırdığı iddia edilen 34 yaşındaki Ahmet A. tutuklandı.


Türkiye'ye çalışmaya gelen V.K., Azerbaycan'da bıraktığı 2 çocuğunu getirmek için gerekli olan 4 bin 500 doları bulamayınca Seyhan İlçesi'nde oturan Ahmet A.'dan yardım istedi. Genç kadına yardım edebileceğini söyleyen Ahmet A., iddiaya göre onu erkeklere pazarlamaya başladı. V.K.'ya geceliği 100 lira ile 1000 lira arasında fuhuş yaptırıldığını haber alan polis, önceki gün operasyon gerçekleştirdi. Ahmet A.'ya telefonla ulaşan ekipler, müşteri gibi konuşup 260 lira karşılığında anlaştı. Sivil polis verilen adresi gidip önceden seri numaraları alınmış parayı ödediği Ahmet A.'yı gözaltına aldı. V.K. ise ifadesi alınmak üzere emniyete götürüldü.


Genç kadın, bir süre önce çalışmak için Türkiye'ye geldiğini belirterek, "Memlekette 2 çocuğum kaldı. Burada çalışıp onların vize ve diğer işlemleri için lazım olan 4 bin 500 doları biriktirip çocuklarımı yanıma alacaktım. Ancak bir türlü bu parayı biriktirecek bir iş bulamadım, sonra Ahmet ile tanıştım, Ahmet bana 'fuhuş yaparsan bu para birikir' diye teklifte bulundu ben de çocuklarımı çok özlediğim için onları yanıma getirmek için kabul ettim" dediği öğrenildi.
Ahmet A. ise V.K.'yı zorlamadığını kendi isteğiyle fuhuş yaptığını ileri sürdü. Azeri V.K. sınır dışı edilmek üzere Adana İl Göçler İdaresi Müdürlüğü'ne teslim edilirken Ahmet A. ise sevk edildiği nöbetçi mahkemece tutuklandı.

 

 

Reklam
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Penceremden Göz Göze Ne Zaman Yayınlanacak?, Çıkacak ve Gelecek? 2023
Penceremden Göz Göze Ne Zaman Yayınlanacak?, Çıkacak ve Gelecek? 2023
Tecno Spark 10 Pro
Tecno Spark 10 Pro "PUBG Mobile" Kaç FPS Veriyor? 2023