Başkan Gökce'den Mektepli'ye ziyaret

KORKUTELİ Belediye Başkanı Hasan Gökce, geçen hafta göreve başlayan İlçe Emniyet Müdürü Hüseyin Mektepli'yi ziyaret etti

Başkan Gökce'den Mektepli'ye ziyaret
Başkan Gökce'den Mektepli'ye ziyaret
Bu içerik 663 kez okundu.
Reklam

KORKUTELİ Belediye Başkanı Hasan Gökce, geçen hafta göreve başlayan İlçe Emniyet Müdürü Hüseyin Mektepli'yi ziyaret etti.

Korkuteli Belediye Başkanı Hasan Gökce, MHP'li meclis üyeleri Mehmet Kılınç, Ömer Kolancı, Halil Kara ve İrfan Yılmaz eşliğinde İlçe Emniyet Müdürü Hüseyin Mektepli'ye 'hayırlı olsun' ziyaretinde bulundu.

Kendisinin Burdur- Karamanlı İlçesi'nden olduğunu söyleyen Emniyet Müdürü Hüseyin Mektepli, Korkuteli'ne yabancılık çekmediğini belirtti. Korkuteli'nin asayiş olarak çok sıkıntılı olmadığını aktaran Müdür Mektepli, en büyük sorun olarak trafiği gördüğünü, bu konuda emniyet olarak gerekli çalışmayı yapacaklarının altını çizdi. Mektepli, belediye ile bazı konularda görüş alışverişinde bulunacaklarını da kaydetti.

Belediye Başkanı Hasan Gökce de belediye olarak trafik ve otopark sorunun çözülmesi için daha önceden çalışmalar yaptıklarını ancak Büyükşehir Yasası nedeniyle parkomat uygulamasını hayata geçiremediklerini anlattı. Başkan Gökce, bu sorunun çözümü konusunda üzerlerine düşeni yapacaklarını vurguladı.

 

 

Reklam
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Penceremden Göz Göze Ne Zaman Yayınlanacak?, Çıkacak ve Gelecek? 2023
Penceremden Göz Göze Ne Zaman Yayınlanacak?, Çıkacak ve Gelecek? 2023
Tecno Spark 10 Pro
Tecno Spark 10 Pro "PUBG Mobile" Kaç FPS Veriyor? 2023