Batı Antalya Tüccarlar Derneği açıldı

ANTALYA'nın Kumluca İlçesi'nde kurulan Batı Antalya Tüccarlar Derneği'nin açılışı dolayısıyla tören düzenlendi

Batı Antalya Tüccarlar Derneği açıldı
Batı Antalya Tüccarlar Derneği açıldı
Bu içerik 594 kez okundu.
Reklam

ANTALYA'nın Kumluca İlçesi'nde kurulan Batı Antalya Tüccarlar Derneği'nin açılışı dolayısıyla tören düzenlendi.

Batı Antalya Tüccarlar Derneği'nin Gödene Caddesi'ndeki binasında gerçekleşen törene, Kumluca Kaymakamı Polat Kara, Finike Kaymakamı Mesut Yakuta, Kumluca İlçe Jandarma Bölük Komutanı Jandarma Yüzbaşı Gürcan Yıldırım, Kumluca Belediye Başkanı Hüsamettin Çetinkaya, Finike Belediye Başkanı Kaan Osman Sarıoğlu, Kumluca Cumhuriyet Başsavcısı Ercan Ceylan, İlçe Emniyet Müdürü Mustafa Karaarslan, Büyükşehir Belediyesi Toptancı Haller Koordinatörü Erdeniz Yavuz ve davetliler katıldı.

Törende konuşan Dernek Başkanı Hüseyin Güven, ilçede 3 tüccarın bir araya gelip sohbet edeceği ve karar alacağı bir yer olmadığını belirterek, "Belediye Başkanımız Hüsamettin Çetinkaya'nın da desteği ile bu dernek binasını açtık. Burada toplantı salonu ve üyelerimizin çay içip sohbet edebileceği bir bölümümüz var. 130 üyemiz var. İrtibat kurup da derneğimize üye olmak isteyen birçok arkadaşımız var. Onlar da önümüzdeki günlerde gelip üye kayıtlarını yaptıracak. O zaman üye sayımız 150'yi geçebilir. Derneğimiz Kumluca, Finike, Demre ve Kaş ilçelerindeki tüm tüccarların derneğidir" dedi.

Kumluca Belediye Başkanı Hüsamettin Çetinkaya, toplantıya katılımcı sayısının fazla olmasının batı Antalya'da böyle bir derneğe ihtiyaç olduğunu gösterdiğini kaydetti.

Finike Belediye Başkanı Kaan Osman Sarıoğlu da "Antalya denilince Antalya merkez ve doğu ilçeleri biliniyordu. Artık bundan sonra Antalya denilince batı ilçeleri 'biz de varız' diyor. Tarıma dayalı ekonomisi yüzünden batı Antalya'nın yıldızı parlamaya başladı" diye konuştu.

Finike Kaymakamı Mesut Yakuta ve Kumluca Kaymakamı Polat Kara da yaptıkları konuşmalarda, derneğin bölge ekonomisine olumlu katkı sağlayacağını vurguladı.

Konuşmaların ardından derneğin açılışı dolayısıyla dua edildi.

 



 

Reklam
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Penceremden Göz Göze Ne Zaman Yayınlanacak?, Çıkacak ve Gelecek? 2023
Penceremden Göz Göze Ne Zaman Yayınlanacak?, Çıkacak ve Gelecek? 2023
Tecno Spark 10 Pro
Tecno Spark 10 Pro "PUBG Mobile" Kaç FPS Veriyor? 2023