Ceylin’in ölüm sebebi kesinleşti

Ceylin’in ölüm sebebi kesinleşti
Ceylin’in ölüm sebebi kesinleşti
Bu içerik 1127 kez okundu.
Reklam

Ceylin’in ölüm sebebi kesinleşti

Bugün tüm Türkiye’de konuşulan bu olayda Ceylin adındaki minicik masum bir kız vahşi birisi tarafından öldürüldü. Küçük kızın ölüm sebebi belli değildi ve otopsi için gönderilmişti. Otopsi işlemleri hızlandırıldı ve  sonuç açıklandı. Minik masum Ceylin’in ölüm sebebi maalesef ki cinayet. Onu öldüren kişi ise komşusu.

Olay Detayları

İzmir Ödemiş İlçesi’nde yaşanan bu olay 2 gün önce evlerinin önünden  kaybolan Ceylin için bir ihbar verilmişti. Sonrasında o küçük kız 10 yaşında olup apartmanın bodrum katında bir dairede ölü  olarak bulundu. Küçük kızın başının arkasında bir darbe vardı ki bu darbeyi onun komşusu yapmıştı.  Kaybolan küçük kız dedesiyle birlikte yaşıyordu. Kaybolduktan sonra katilin bir akrabası tarafından dedesine sosyal medya üzerinden kızın kaçırıldığını polise haber verilmemesi gerektiği söylenip takip edileceği bildirildi.

Katil polisin ne yaptığını biliyordu

Onu takip edecek olan ise katilin ta kendisiydi. Karşı apartmanda oturan komşusu Ş.T. ve eşi S.T. gözaltına alındı. Binlerce kişi onu linç etmek isteyince gizlice onları İzmir İl Emniyet Müdürlüğü'ne gönderildiler. Çiftin bir de 3 yaşında çocuğu vardı ki o da yakınlarına bırakıldı. Katil dedesinin yanında olarak polisin adımlarını öğrenmek istediği için sürekli oralarda dolaştı. Mahallede olan bir kamera için de kameranın kendi apartmanını çekip çekmediğini sordu. 

Reklam
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Penceremden Göz Göze Ne Zaman Yayınlanacak?, Çıkacak ve Gelecek? 2023
Penceremden Göz Göze Ne Zaman Yayınlanacak?, Çıkacak ve Gelecek? 2023
Tecno Spark 10 Pro
Tecno Spark 10 Pro "PUBG Mobile" Kaç FPS Veriyor? 2023