Annesinin cesedini gizledi

Annesinin cesedini gizledi
Annesinin cesedini gizledi
Bu içerik 989 kez okundu.
Reklam

Elazığ ilinde yaşanan bu olay gerçekten kan dondurdu ve 2 kardeş birlikte ölen anneleri ile 2 haftadan fazla bir süre yaşadılar ve kimseye de durumu anlatmadılar. Durum karşısında şüpheler olayı açığa çıkarttı. 

Olay detayları

Elazağı Kızılay Mahallesi müstakil bahçeli bir evde 2 tane çocuğu ile yaşayan  79 yaşında ölen Fatma Yüksel hakkında uzun bir süre bilgi alamayan komşuları merak etmeye başladı. Merakları giderek artınca da evine gitmek isteyen komşular yaşlı kadının kızlarından olan 42 yaşındaki Serpil Yüksel ile karşılaştı. Durum karşısında kızı komşulara yalan söyleyerek annesinin hasta olduğunu ve hastaneye götüreceğini ifade etti.

Komşular Ortaya Çıkardı

Komşular ise bu yalana pek inanmadı ve şüphelenmeye devam etti. Çünkü evden gelen bir koku  komşuların olayda başka bir şey olduğunu düşünmesine neden oldu. Bu nedenle de hemen durumu eşine bildiren bir kadın sonrasında polislere bildirdiler. Polisler ise eve geldikleri zaman alınmak istenmese de içeri girdiklerinde vaziyet ortaya çıktı. Kızı annesinin yanında yatıyor ve annesi de uzun bir süre önce vefat etmişti. 

Reklam
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Penceremden Göz Göze Ne Zaman Yayınlanacak?, Çıkacak ve Gelecek? 2023
Penceremden Göz Göze Ne Zaman Yayınlanacak?, Çıkacak ve Gelecek? 2023
Tecno Spark 10 Pro
Tecno Spark 10 Pro "PUBG Mobile" Kaç FPS Veriyor? 2023