Uyuşturucu operasyonunda ilk defa görülen uyuşturucu

Ülkemizde daha önce bu tarz bir uyuşturucu yakalanmamıştı ve bugün ilk defa bu uyuşturucu ele geçirildi.

Uyuşturucu operasyonunda ilk defa görülen uyuşturucu
Uyuşturucu operasyonunda ilk defa görülen uyuşturucu
Bu içerik 1097 kez okundu.
Reklam

Emniyet Genel Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Dairesi Başkanlığı tarafından yönetilerek yapılan bu operasyon tüm ülkeyi kapsamaktadır ve ülke genelinde her nerde uyuşturucu satılıyorsa o bölgede büyük bir özenle uyuşturucu satıcılarına yönelik olarak eş zamanlı operasyon düzenlendi. Operasyonun adı ise " Narko Sokak" operasyonu olarak adlandırıldı. 

Ülke genelinde yapılan operasyonda ilk defa ele geçirilen bir uyuşturucu türü bulundu ki bu uyuşturucu türü artık görüldüğü yerde kullanılması satılması engellenecek. 

Operasyon ise hala bitmedi ve şu anda 2. aşamasına geçildi. Gelen ihbarların çok olması nedeniyle tüm ihbarlar değerlendiriliyor ve uyuşturucu madde ticareti yapan şüpheli şahıslara şafak vaktinde bir operasyon yapıldı eş zamanlı olarak. 

Operasyon sonrasında 81 ilde yedisi hava aracı olmak üzere 2 bin 572 ekip, 118 görev köpeği ve 11 bin 373 personel operasyona destek oldu. 

Operasyon sonrasında ele geçirilenler isebu şekilde oldu. 645 şüpheli yakalandı, 136 kilogram 310 gram esrar, 411 gram eroin, bin 926 uyuşturucu hap, 25 kilo 40 gram afyon, 666 gram kokain, bin 478 gram sentetik uyuşturucu aramalar sonucunda bulundu. 

Afyon sakızı denilen uyuşturucu da ilk defa ele geçirildi. Ülkemizde ilk defa yakalandığı açıklandı. 

Reklam
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Penceremden Göz Göze Ne Zaman Yayınlanacak?, Çıkacak ve Gelecek? 2023
Penceremden Göz Göze Ne Zaman Yayınlanacak?, Çıkacak ve Gelecek? 2023
Tecno Spark 10 Pro
Tecno Spark 10 Pro "PUBG Mobile" Kaç FPS Veriyor? 2023