Cesedin yerini değiştirirken yakalandı

Kayseri'de 2 yıl önce sevgilisi 37 yaşındaki Betül Türkmeni tüfekle öldürdükten sonra gömdü. Sonra hapisten kaçıp yerini değiştirmek isterken yakalandı.

Cesedin yerini değiştirirken yakalandı
Cesedin yerini değiştirirken yakalandı
Bu içerik 2833 kez okundu.
Reklam

Kayseri ilinde 2 yıl önce yaşanan bu olayda 37 yaşındaki Betül Türkmeni tüfekle 28 yaşındaki Ercan Taşdemir tarafından öldürüldü. Öldürdükten sonra araziye gömdüğü kadını dün gece cesedin yerini değiştirmek amacıyla kazıp başka yere götürmek isterken yakalandı. 

Hapisten kaçtı yakalandı

Ercan Taşdemir uyuşturucu  nedenyile hapse girmişti sonrasında  hapisten kaçarak dün akşam öldürüp bir araziye gömdüğü 37 yaşındaki Betül Türkmeni  oradan kaldırıp başka bir yere gömmek için gömdüğü yerde yakalandı.

Ercan Taşdemir neden öldürdüğü konusunda bilgi ise sevgilisinin başka erkeklerle birlikte olması nedeniyle Betül Türkmen öldürüldü. 

40 KM uzaklığa gömdü

Obruk Mahallesi'nde tüfekle vurarak öldürdüğü sevgilisini battaniyeye sararak 40 km uzaklıkta olan Elagöz Mahallesi'nde boş bir arazi buldu ve oraya gömdü. 

Suçüstü yakalandı

Daha sonrasında ise Ercan Taşdemir cezaevinden firar etti ve 2 yıl önce ölürdüğü sevgilisinin yerini değiştirmek amacıyla kaçtığı cezaevinden bu yana takip edilen şahıs suçüstü yakalandı. 

Reklam
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Penceremden Göz Göze Ne Zaman Yayınlanacak?, Çıkacak ve Gelecek? 2023
Penceremden Göz Göze Ne Zaman Yayınlanacak?, Çıkacak ve Gelecek? 2023
Tecno Spark 10 Pro
Tecno Spark 10 Pro "PUBG Mobile" Kaç FPS Veriyor? 2023