Güya Kırmızı Bültenle Aranıyor

ABD Virginia eyaletinde FETÖ bağlantılı olup kırmızı bültenle arandığı söylenen firari şahıs Uslu lüks bir hayat yaşarken görüntülendi ve kendisini görüntüleyenlere tepki gösterdi.

Güya Kırmızı Bültenle Aranıyor
Güya Kırmızı Bültenle Aranıyor
Bu içerik 1151 kez okundu.
Reklam

ABD Virginia eyaletinde lüks bir yaşantı süren FETÖ firarisi olan Emre Uslu adındaki şahıs tesadüf eseri kameralara takıldı ve kırmızı bültenle aranan bir şahsın böyle bir hayat sürmesi üstüne üstlük bir de üniversitede ders veriyor olması herkesi şaşırtmadı ki bu durumlar artık oldukça açık ve anlaşılır. 

Kameraya Alınınca Tepki Gösterdi

15 Temmuz Darbe Girişimi ile ilgili sorular sorulmaya başlanınca bu konuda herhangi bir cevap vermek istemedi ve görüntü alınmasını da istemeyen Uslu kendisini çekenlere " Polis Çağırırım." diyerek tehditler savurdu ve sonrasında aracıyla kaçtı. 

Ülkemizde hakkında yakalanma kararı olan Uslu  ABD içerisinde tabiri caizse fink atıyor.Ülkemizde bu kadar FETÖ üyesi yargılanırken kendisinin burada rahat gezmesi sorulunca bu soruya sinirlendi. 

FETÖ alakası olan üniversitede derslere eğitim veriyor

Kırmızı bülten ile aranan şahsın bu şekilde serbest bir şekilde dolaşmasının yanı sıra eğitim vermesi nedeniyle durum oldukça açık ki ABD bu konuda ülkemizden tarafta olmadığını açıkça gösteriyor. Ortaya çıkınca üniversitesine kadar gidildi ancak güvenlikçiler üniversiteye bilgi almak isteyenleri sokmadı.

370 bin Dolarlık Evi Var

Lüks bir yaşantıya sahip olan firari şahıs 2015 yılında 370 bin dolara bir ev satın aldı ve o ev içerisinde oldukça lüks bir hayat yaşıyor. 

 

Reklam
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Penceremden Göz Göze Ne Zaman Yayınlanacak?, Çıkacak ve Gelecek? 2023
Penceremden Göz Göze Ne Zaman Yayınlanacak?, Çıkacak ve Gelecek? 2023
Tecno Spark 10 Pro
Tecno Spark 10 Pro "PUBG Mobile" Kaç FPS Veriyor? 2023