Öldürdükten 17 Gün Sonra da Tecavüz Ettiler

Bolu ilinde yaşamış olan zihinsel engelli Erhan Gümüş 30 yaşındaydı ancak tecavüz edilip sonra da boğazı kesilerek öldürüldü.

Öldürdükten 17 Gün Sonra da Tecavüz Ettiler
Öldürdükten 17 Gün Sonra da Tecavüz Ettiler
Bu içerik 1288 kez okundu.
Reklam

Bolu ilinde yaşanan bu iğrenç olayda 30 yaşındaki Erhan Gümüş ilk önce zorla ormanlık alana götürüldü, tecavüz edildi, işkence yapıldı ve en sonunda da boğazı kesilerek öldürüldü. Bunları yapan kişiler ise 34 yaşındaki Gökhan Çakır, 48 yaşındaki Ömür Baltacıoğlu ve 32 yaşındaki Ömer Şancı olup şu anda müebbet ceza aldılar. 

Olayın Yaşandığı Anlarda Ne Oldu ? (2 Şubat 2017 )

Olayın neden yaşandığı konusunda ise Gökhan Çakır adındaki şahıs kendisine ve arkadaşları olan Ömer Şancı ve Ömür Baltacıoğlu birlikteyken kendilerine zihinsel engelli olan Erhan tarafından küfredildiği  iddia ediliyor ki küfrü ettikten sonra zorla Erhan'ı bagaja koyarak ormanlık bir alana götürdüler ve orada  3 kişi tecavüz ettikten sonra ellerindeki çakmaklarla işkence yaptıktan sonra boğazını keserek öldürdüler.

Öldükten sonra da tecavüz etti

Vahşet bu kadarla da son bulmuyor ki öldürdükten sonra olduğu gibi orada bırakan şahıslar 17 gün sonra tekrar oraya gidiyor ve 3 ceza alan şahıstan birisi olan Ömer Şancı ölen Erhan'a tekrardan tecavüz ediyor. 

Pişmanlar !

Ömer Şancı olayı tamamen arkadaşlarına yıkmak istedi ve alakası olmadığını iddia etse de arkadaşı olan Gökhan Çakır'da ceza indirimi almak gibi bir derdi olması nedeniyle olayı anlatan kişi olduğunu ve olayı aydınlatacağını söyleyince kurtulacağını düşünmüş olmalı ki " Cezam neyse çekeceğim." diyerek açıkalama yaptı ancak olay tamamen aydınlandı. 

 

 

Reklam
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Penceremden Göz Göze Ne Zaman Yayınlanacak?, Çıkacak ve Gelecek? 2023
Penceremden Göz Göze Ne Zaman Yayınlanacak?, Çıkacak ve Gelecek? 2023
Tecno Spark 10 Pro
Tecno Spark 10 Pro "PUBG Mobile" Kaç FPS Veriyor? 2023