MİT bir FETÖ yapılanmasını daha çökertti

MİT bir FETÖ yapılanmasını daha çökertti
MİT bir FETÖ yapılanmasını daha çökertti Harun Baskan
Bu içerik 900 kez okundu.
Reklam

Ceza evlerinde kalan FETÖ’cüler ile alakalı elde edilen bilgilerde yeni sonuçlara ulaşıldı. Cezaevinde kalan tutuklu FETÖ’cüler ile alakalı yapılan istihbari değerlendirmeler de çarpıcı iddialar meydana çıkmıştır. cezaevinde 16 Nisan referandum öncesi isyan çıkaracakları ve iç kargaşa yaratılmasının amaçlandığını bildiriyorlar.

FETÖ’cülerin kaçış planlarının deşifre olmasının ardından yeni bilgilere ulaşıldı. Kemerde Not Pusuları… FETÖ’cülerin devamlı serbest kalma planları yaptıkları yeni gelen tutuklulara tekmili yaklaştıkları, kemerlerin de ve üstlerin de not pusulaları taşıdıkları mektuplar da 25 Şubat günü serbest kalmayı planladıkları, anlaşıldı.

Dışarı da ki FETÖ’cüler ile ilgili tespitler de yer aldı. Cezaevi dışın da ki kripto örgüt mensuplarının Facebook görünümlü ByLock, kullandıkları, 15 Temmuz darbe gecesi de yaptıkları katliamı yetersiz bulduklarını halkın ölmeye niyeti olduğunu bu kanlı girişimin bir hazırlığı olarak algılanıyor. Referandum da hayır çıkarsa serbest kalacaklarının hesaplarını yapıyorlar. Dış destek bekliyorlar.

Reklam
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Penceremden Göz Göze Ne Zaman Yayınlanacak?, Çıkacak ve Gelecek? 2023
Penceremden Göz Göze Ne Zaman Yayınlanacak?, Çıkacak ve Gelecek? 2023
Tecno Spark 10 Pro
Tecno Spark 10 Pro "PUBG Mobile" Kaç FPS Veriyor? 2023