Lice İlçesinde Operasyonlar Sonuçlandı

Diyarbakır ilimizde bir takım PKK ile ilgili operasoynlar yapılmak zorunda kaldı . Operasyonlara JÖH,PÖH ve köylerdeki korucuların da katılımı ile operasyonlar 11 günde tamamlandı ve köyde yaşayan kişiler için tehlikeli durumlar yaşanmadan halledildi .

Lice İlçesinde Operasyonlar Sonuçlandı
Lice İlçesinde Operasyonlar Sonuçlandı Harun Baskan
Bu içerik 2818 kez okundu.
Reklam

Diyarbakır ilimizde bir takım PKK ile ilgili operasoynlar yapılmak zorunda kaldı . Operasyonlara JÖH,PÖH ve köylerdeki korucuların da katılımı ile operasyonlar 11 günde tamamlandı ve  köyde yaşayan kişiler için tehlikeli durumlar yaşanmadan halledildi .

 

Diyarbakır ilimizin Lice,Hazro ve  Kocaköy  ilçerinde 39 köyde 23 Haziran 'da sokağa çıkma yasağı ilan edildi . TSİ ise bu durumu geçen gün  saat 23.00 civarında yasağı kaldırarak halkın sokağa çıkmasına izin verdi .  

 

PKK örgütünün yaptığı faaliyetlerin sığınakları , barınakların ve depoların kullanıma kapatılması sonucunda her türlü PKK faaliyetleri engellendi .

 

Operasyonlar 11 gün boyunca devam etti . Operasyonlara toplamda 6 bin 650 kişi katıldı ve kısa sürede tamamlanması için elinden gelen yapıldı .4 hazirandan bu yana parça parça sokağa çıkma yasakları ilan edildi .

 

İlk olarak 4 ile 5 Haziaran arasında 10 - 15 köyde sokağa çıkma yasağı ilan edildi . İkinci yasak ise 18 ile 19 Haziran arasında 13 köyde ardından ise 3. yasak 21 ile 22 Haziran arasında 33 köyde uygulandı .Diğer yasaklarda ayrı ilçelerde yer aldı . 

 

Lice ilçesinde 13 kişi tutuklandı. 34 kişi gözaltına alındı ancak 13 kişi tutuklandı .

lice operasyonlar diyarbakır tamamlandı
Reklam
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Penceremden Göz Göze Ne Zaman Yayınlanacak?, Çıkacak ve Gelecek? 2023
Penceremden Göz Göze Ne Zaman Yayınlanacak?, Çıkacak ve Gelecek? 2023
Tecno Spark 10 Pro
Tecno Spark 10 Pro "PUBG Mobile" Kaç FPS Veriyor? 2023