En başarılı belediye projesi seçildi

İstanbul'un en genç ilçelerinden Sultangazi Belediyesi projeleriyle belediyecilik anlayışını üst seviyeye çıkarmayı başarıyor. En başarılı belediye projesini elinde bulunduran Sultangazi Belediyesi Kent Ormanı projesiyle birincilik ödülüne layık görüldü.

En başarılı belediye projesi seçildi
En başarılı belediye projesi seçildi Harun Baskan
Bu içerik 2416 kez okundu.
Reklam

Betonlaşmaya karşı büyük hamleler yapan Sultangazi Belediyesi, Anadolu kültürlerini bünyesinde barındırma yönünde yaptığı büyük çalışmaların yanı sıra çevrecilik alanında da önemli projelere imza atıyor. Sultangazi'nin tamamlamış olduğu projelerden Kent Ormanı projesine birincilik ödülü verildi. 66 projenin katıldığı yarışmada birinci olan Kent Ormanları projesi ödülü, Marmara Belediyeler Birliği Başkanı Altepe tarafından Belediye Başkanı Cahit Altunay’a takdim edildi.  

Ayrıca İstanbul'un yeni ilçelerinden Sultangazi Belediyesi insan ve sağlık odaklı projelerinin yanı sıra 'Üretken belediye' proje yarışmasından da ödül almıştı.

SULTANGAZİ BELEDİYESİ'NE BÜYÜK ÖDÜL

Sultangazi Belediyesi, Marmara Belediyeler Birliği Altın Karınca Belediyecilik ödülüne layık görüldü. 512 proje arasında Çevre ve Altyapı Projesi dalında Sultangazi Belediyesi’nin hayata geçirdiği Sultangazi Kent Ormanları projesine birincilik ödülü verildi.

Sultangazi Belediyesi hayata geçirdiği sosyal doku ve vizyon projelerle ödülden ödüle koşuyor. Mahkum ailelerine yönelik rehabilitasyon ve istihdamı amaçlayan, ‘’Ben de Varım’’ projesiyle Yerel Yönetimler ve Aile” konulu yarışmada ödülü Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın elinden alan Sultangazi Belediyesi’ne bir ödül de Marmara Belediyeler Birliği tarafından verildi.  Bu yıl beşincisi düzenlenen ve altı ayrı kategoride toplam 512 projenin yer aldığı yarışmada Çevre ve Altyapı Projeleri dalında Sultangazi Kent Ormanı projesiyle Sultangazi Belediyesi, birincilik ödülüne layık görüldü. En başarılı belediye projesi haberinin devamı için Tıklayın.

Reklam
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Penceremden Göz Göze Ne Zaman Yayınlanacak?, Çıkacak ve Gelecek? 2023
Penceremden Göz Göze Ne Zaman Yayınlanacak?, Çıkacak ve Gelecek? 2023
Tecno Spark 10 Pro
Tecno Spark 10 Pro "PUBG Mobile" Kaç FPS Veriyor? 2023