Paylaşımı Yapıp Öldü !

KONYA'da lise öğrencisi 15 yaşındaki N.S.T. Instagram hesabındaki arkadaş grubuna, "Aranızdan ayrılıyorum. Bunu intihar olarak görmeyin, sadece uçmayı deneyeceğim. Bakalım yer çekimi ne kadar kuvvetliymiş'' diyerek bir inşaatın 8'inci katından atlayıp, intihar etti.

Paylaşımı Yapıp Öldü !
Paylaşımı Yapıp Öldü ! Harun Baskan
Bu içerik 1566 kez okundu.
Reklam

Konya ilinde olan olayda daha 15 yaşında olan lise öğrencisi N.S.T. adındaki kız öğrenci Instagram hesabı üzerinden oluşturduğu bir grupta son sözleri şunlar : '' Şimdi aranızdan gidiyorum , bunu intihar olarak görmeyin ancak uçmayı deneyeceğim.

 

Bir görelim yer çekimi kuvveti dedikleri ne kadar kuvvetli. " oldu. Bu sözlerin hemen ardından uygulamadan çıkarak etrafta bulunan en yakın inşaata yönelen genç kız balkonunda oturmaya başladı. Burada bir süre oturduktan sonra atlamaya karar veren genç kız kendisini inşaatı tamamlanmamış olan inşaatın 8. katından aşağı bıraktı.

 

Bu olaya tanık olan sağlık görevlileri ise hemen polise haber verdi. Genç kızın ölüm raporu için cesedi adli tıba gönderildi. Bu konuyla ilgili olarak o mesajlar araştırılıyor ve bu konuda polis soruşturma başlatarak başka bir olay var mı diyerek araştırma yapıyor. 

8.kattan atladı uçmayı deneyeceğim 15 yaşındaki genç kız
Reklam
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Penceremden Göz Göze Ne Zaman Yayınlanacak?, Çıkacak ve Gelecek? 2023
Penceremden Göz Göze Ne Zaman Yayınlanacak?, Çıkacak ve Gelecek? 2023
Tecno Spark 10 Pro
Tecno Spark 10 Pro "PUBG Mobile" Kaç FPS Veriyor? 2023