6 Ton Domuz Eti İle Yakalandı Serbest Kaldı

Olay Aydın ilinde yaşandı ve 6 ton domuz etini kaçak olarak kesen Coşkun C . işine kaldığı yerden devam ederken kendisi ile alışveriş yapanları da '' ifşa ederim . '' diye tehdit etti .

6 Ton Domuz Eti İle Yakalandı Serbest Kaldı
6 Ton Domuz Eti İle Yakalandı Serbest Kaldı Harun Baskan
Bu içerik 4402 kez okundu.
Reklam

6 Ton Kaçak Et Kesti Tutuksuz Olarak Serbest Bırakıldı !

Coşkun C . adındaki kişi Aydın ilinde lokantalara ve kasaplara et kaynaklığı yaparken gelen ihbarları değerlendiren Aydın polisi Coşkun C . adındaki kişiyi kaçak domuz etini kamyona yüklerken yakaladı . Coşkun C . yakalandığı esnada 1 tonluk bir kaçak et vardı .

Polis eş zamanlı olarak 5 ayrı yere daha operasyon yapmıştı ve her baskın yaptığı yerde 1 ton kaçak domuz eti yakaladı ve toplamda 6 ton kaçak domuz eti kesimi yapan Coşkun C . tutuklanarak mahkeyeme çıkarıldı .

Mahkeme tarafından verilen karar ile tutuksuz olarak serbest bırakılan Coşkun C . sosyal medya üzerinden kendisinden et alan firmaların isimlerini paylaşacağım türünde bir tehdit savurdu . 

6 Ton Eti Yakalattı Tehdit Yağdırmaya Başladı 

Sosyal medya üzerinden kendisinden et alan her kim olursa olsun aldığı etin karşılığını alacağını söyleyen Coşkun C . et almak için yalvaranlar  , restorantlar , kasaplar ve tüm kuruluşların isimlerini teker teker büyük harfler ile sosyal medya üzerinden paylaşacağını söyleyen Coşkun C .  kaybettiği kaçak 6 ton domuz etinin zararını herkesten çıkartacağını ve sabah yaptığı kahvaltının bedelini ise özel bir kişiye ödeteceğini söyledi . 

Kendisinden alışveriş yapan kim varsa özelden mesaj atarak ulaşmasını istedi . Zararını karşılamaya çalışan Coşkun C . tehditkar paylaşımı ile gündeme oturdu . 

6 ton mahkeme tehdit
Reklam
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Penceremden Göz Göze Ne Zaman Yayınlanacak?, Çıkacak ve Gelecek? 2023
Penceremden Göz Göze Ne Zaman Yayınlanacak?, Çıkacak ve Gelecek? 2023
Tecno Spark 10 Pro
Tecno Spark 10 Pro "PUBG Mobile" Kaç FPS Veriyor? 2023